hos elin

Tjao, är hos elin just nu och dom ringer till björn och han vet inte vem dom är haha! Ajja, vi har typ haft kul så hejdå nu ska jag gå ;)




lulviken

Lite bilder från lulviken idag med hannnaaaa :) och amanda & jax ;p





ben & jerry's


Dagen har varit awesome, började med att jag och mamma for på stan och shoppade lite saker till mej och gick och fikade nere i smedjan och letade ett ställe att klippa sej på till mej men det hittade vi inte! Senare så var jag ute med isabelle vi for och drällde runt på munkan och mjölkiss och käkade vinbär och hade skoj. Lite senare for jag till elin och vi gick till sarah och då kom hon också sedan drog vi till pantionärlekparken och ringde folk (busringde) haha det var faktiskt skoj, för jag pratade typ mest och hade ingen aning om vem jag pratade med haha sånt är alltid kul! Det var typ bara 1 av typ 10 som svarade men det blev ändå ett väldigt långt samtal med den personen faktiskt 20 min! haha. Det var lite om min dag! Sitter och äter ben & jerry's mke gott mke gott. Ska aldelens snart dra mej mot sängs och sova lite så jag kan kliva upp lite tidigare imorgon och dra till stranden med bästisarna! godnatt, dröm söttt! haha.


partyyeh

Igår hade jag F333ST eftersom jag fyllt år hahah, det var en helt awesome dag med världens bästa vänner! Vi hade lite vattenkrig, hoppade studs, pratade, gjorde en massa skojiga filmer (och då lärde jag mej att stå på händer haha!), åt pizza, och bara hade kul :) Här kommer lite bilder iallafall.




tårta in thaface! hahah.


vinbär = sommar

Hallojh, hah jag visste inte hur jag skulle börja inlägget heh. Men idag så var jag då till min mormors stuga och där så grillade vi, sen så satt jag lite framför min data och annars så var jag ute och chillade och busade med lukas heh. Aldelens nyss så var jag ute med isabelle och köpte mjölk sen så plockade vi vinbär och åt i regnet rätt härligt. Det känns inte som att det är sommar fören vinbären kommit och nu är dom här :)
Här kommer iallafall lite bilder som jag tog.





godmorgon alla

Godmorgon alla söta läsare!
Idag kommer det bli dålig uppdatering för jag ska följa med mamma och pappa till min mormors stuga och där borta finns det inge internett så kanske hinner göra ett litet inlägg med bilder när jag kommer hem senare på dagen om jag hinner för då ska jag också vara med isabelle och vi ska planera några saker till imorgon så vi får se. Nu måste jag iallafall gå och göra mej iordning så hejdåå!

alla följer mej på twitter JOSEFINELO :)

ut ut ut tut.


Tråkigt väder det var idag kan man säga, fast man kan ju ha kul när det regnar iallafall. Men idag så följde jag med mamma och pappa till storheden och handlade sedan for vi och hämtade brorsan hos någon och nu så slår jag in lite paket till en hemlig sak haha! Alldelens snart ska jag dra och vara med isabelle så får vi se vad vi hittar på då. Föresten, undra om det fortfarande regnar :o Nu ska jag ut och hinna före isabelle till korsningen iaf, hejdå!

 


bieber fever


love the way you lie


Hann aldrig vara med Isabelle för hon kom hem så sent. Så sitter fortfarande och tråkar men har inte lika tråkigt som förra inlägget iallafall. Sitter och fotar lite med webben och typ fortfarande musik och så men alldelens snart ska jag ta och hitta på något annat och sedan blir det sova för jag är "väldigt" trött!

mjuuusiiiikk


Nu sitter man och väntar på att Isabelle ska komma tillbaka från en jogging tur, undra hur länge det kommer ta hoppas jag inte får vänta för länge för jag har verkligen tråkigt just nu lite musik gör det ju självklart bättre men det är fortfarande tråkigt.  Sedan sitter jag även och tänker på om Justin någonsin kommer komma till Sverige? Sarah säger iallafall det men vi får väl hoppas för jag måste verkligen se han! ;)










stuuugan

Jag och Isabelle har faktiskt haft as skoj i min stuga, vi har badat, fångat fiskar(yngel), badat badkar utomhus, varit hyper? något mycker x), spelat lite sims, varit rädda för dimma på vattnet (det såg ut som döda människor som typ gick mot oss :o ) sen så hittade vi också någon sak som man sprutar vatten på en så åker man, fast den funkade inte så bra! x) och en massa annat skoj!
 



haha jag ser failad ut ju! men vem bryr sej? jag ! haha.
Har typ hundratals bilder men orkar inte lägga upp alla så dom här fick duga!


DIARY OF JUSTIN BIEBER

Nu är man hemma från stugan, sitter och ser på DIARY OF JUSTIN BIEBER på mtv just nu sedan blir det att vara med isabelle. Lägger in lite bilder senare ikv när jag kommit hem om det inte är för sent! ;)

Justinbieber till London?

Satt nyss och kollade på Justin Bieber's tunerings datum och det och så såg jag att han skulle till London den 22 Augusti. Men sedan så såg jag att det inte var London i England utan i Canada (jag visste inte ens att det fanns London i Canada?)! Alltså f*n också, om det hade varit London i England så hade jag fått fara dit bara jag betalade min egen resa dit själv! Snacka om besviken jag blev :( 


jag vill ha sommar!

Just nu sitter jag bara och tråkar och väntar på att vi ska fara nån gång eftersom vi egentligen skulle fara kl 5 men då skulle pappa göra något och allt möjligt, jadu ni vet vuxna? allting blir alltid senare än vad man förväntat sej. ajja, jag han iallafall slänga in ett litet inlägg, ett ganska onödigt inlägg? haha.


Phuket♥ nåh jag saknar Thailand något grymt mycket, vill tbx till värmen ju! Här i Sverige blir det ju aldrig riktig sommar?

 


jag vet inte?



En ganska störd video från när jag och elin tältade. Hade tänkt att lägga upp den då men vi var för trötta då säger vi som, eller kanske speedade? a men iallafall jag vet att videon är ganska konstig men det är vår nya låt som vi har skrivit iallafall, den heter jag vet inte? det kunde ni väl inte lista ut? :)


hejdå bloggen

Skriver ett snabbt inlägg nu för alldelens snart ska jag iväg till min stuga med isabelle så just nu håller jag på att packa och detta lär bli det sista inlägget till på lördag då vi kommer hem. Så hejdå alla söta perssoner som läser min blogg! :)) Ha det bäst.


jobba på lindex

Idag blev det att jobba på lindex igen med Elin och som vanligt så var det lika kul! Har inte gjort så mycket mer under dagen eftersom vi for dit vid halv 3 kanske ? och kom hem vid halv 8. Alledelens snart ska jag spela sims 3, heh det känns som att det var jätte länge sen jag spelade det så.


en ganska gammal bild på lukas (min förra hund / halva hund)


morsning korsning

Godmorgon. Blev nyss väckt av mamma, hade faktiskt velat sova lite längre för jag är fortfarande trött men jag antar väl att trött heten far bort när man vaknat till riktigt! Snart blir det att hoppa in i duschen och göra sej i ordning sen får vi allt se vad jag hittar på en sån här dag. Kan det inte var soligt och varmt nån dag?


storheden

Det var as roligt att sova i tältet vi gick och la oss kl 5 på morgonen typ sedan vaknade jag av att det var jätte varmt i tältet kl 8 så då gick vi och la oss inne och sovde ist och vaknade halv 2 av att mamma väckte oss. Så är ganska trött nu eftersom vi typ inte sovit något men men. Senare under dagen cyklade vi till lindex på storheden för elin skulle köpa ett par byxor men vi stannade och jobbade där till 7 också :) Nu sitter jag bara och tar det lungt. När vi cyklade hem så flög typ ett knott in i mitt öga så nu äre alldelens rött och svullet och gör ont. Aja. orkar inte skriva nå mer nu, kram.

speeedade

Jag och elin sitter helt speedade i tältet och dampar och filmar och nu föreslår hon att vi ska springa runt hela gården haha. Och nyss så drack jag ur min flaska åsså råkade jag stänga den där korken typ och så fastnade den i min läpp och det gör as ont X'D


tälta med elinpelin

Sitter i tältet med Elin och hon tvinger mej att gå och äta för jag är hungrig men orkar inte gå in HAHA. Vi har nydligen hoppat studsmatta med sovsäckar och de var skoj men varmt! :o Idag ska vii telta, hihi.
Nu kom det någon inkräktare på gården och tog min gula boll så nu ska jag gå och slå ner dom, hejs ;)


stan

Godmorgon alla! Slänger in ett litet kort inlägg bara för snart bär det av till stan med tuffaste elinpelin! Får se om det blir att köpa nånting speciellt eller om vi kanske bara går omkring och tittar och så.
Sitter och bortsar tänderna och stressar lite för kl halv 2 ska jag vara inne i stan! så nu måste jag kila, hejs.


bio kväll!

På morgonen när jag vaknade så rensade jag garderoben och det blev en hel del att slänga. Senare på dagen kom elin och hanna hit och vi for och cyklade runt på mjölkiss och i stan. Sedan så for vi till rondellen i stan och chillade och fotade sen kl 21.30 började eclipse så då gick vi och såg den och den var då otroligt bra!
Jag och elin (med vår sjuka humor) satt och skrattade lite då och då när det var skoj men ingen annan skrattade haha.

Haha jo föresten, när vi var i rondellen så gjorde alla sådär peace i skuggan och precis då kom en buss förbi och när jag tittade på bussen så satt det en gubbe där och han typ gjorde sådera fuckyah . ah niveT? haha.



inlägg om elins stuga

Jo på fredagen till lördag så var jag, hanna & ellen i elins stuga. Vi badade, bastade, gjorde en massa tjej saker och annat kul. På kvällen när vi skulle sova så funkade inte tvn enligt elin så då var ellen och elin tvn istället och jag och hanna satt och tittade och bläddrade mellan alla olika kanaler faktiskt rätt underhållande :)
Haha, vi hade en as rolig tjejkväll iaf!



hejdå elins stuga! :(


Fotade nästan ingenting där för jag glömde ta med mej kameran så dom här 3 bilderna fick duga :P

dålig uppdatering

förlåt att jag inte skrivit något men det är sommar och jag har fyllt år och varit i stugan och helt enkelt bara levt livet! Kommer inte skriva så mycket på ett tag kanske men sen ska jag börja skriva mer men jag skriver så fort jag får chansen, det är oftast på kvällen jag sitter vid datan och då kanske det ploppar in ett litet inlägg om vad jag gjort på dagen och lite bilder :)



grattis till mej!

Då var man 13!  ett grattis skulle inte sitta fel? haha.
Ska snart dra mej mot sängs och sova så jag orkar upp lite tidigare än vanligt, fast när man fyller år borde man ju sova längre men jag vill ju inte sova bort hela dagen eftersom mitt och isabelles party börjar vid 2.


dröm sött ;)

1 ballong klar

OMG äntligen jag blåste upp "EN" ballong. Haha på typ 20 min, detta går inte alls bra. Men man måste ju säga att man är lite stolt iallafall som fick upp "EN" ballong iallafall :)


babypure & ballonger

Just nu sitter jag här och äter upp resten av babypuren som vart kvar från tårtan (Aprikos med päron smak mumsfilibaba) medans jag försöker blåsa upp ballonger men det funkar inte man spränger ju bara huvudet.
Ajja, måste fortsätta med det nu, så hejssvejs hoppas ni haft en bra dag som jag :)


baka baka baka

Idag har jag varit och handlat till att baka tårta men ska göra klart den imorgon. Sen så har jag också bakat chokladbollar till mitt och isabelles födelsedagsparty eftersom jag fyller år imorgon! Jag blir faktiskt 13 år, haha tonåring (yy'. Sen så har jag varit m elin också, vi cykladee omkring och flummade oss för jag satt på hennes pakethållare och trampade och hon satt på sadeln (vänta heter det verkligen det?) och styrde :p Sen så har vi också typ tjillat och lyssnat på musik och gjort en bild haha :)


bilder från gårdagen

Här kommer lite bilder från när jag och elin flummade oss igår och stoppade vattenspridaren under studsmattan, haha :)
 




chilllar

Elin for nyss hem för hon skulle hjälpa sin mamma med maten tror jag det var. Vi har varit på stan en stund sedan cyklade vi till mc donalds och åt mcflurry sedan for vi och cyklade omkring på munkan och mjölkiss och sedan hem till mej och kollade på lite videos på justin bieber och annat. Nu sitter jagt här själv och lyssnar på musik och bara chillar.



hehe vilken jordgubbs bild är finast? :)


hehe

Godmorgon, eller hehe kanske inte direkt är morgon längre?
Men jag åt iallafall nyss lunch och snart blir det att vara med elinpelin =) undra vad vi ska hitta på för skoj då, vi får väl se. Hehe, hade faktiskt inge mer att skriva lite onödigt inlägg men jag gillar onödiga inlägg! seyah.


min dag

Jag vet att jag inte alls bloggar mycket men jag orkar faktiskt inte för på dagarna lever jag livet och dom senaste kvällarna har jag känat lite pengar genom att hjälpa pappa med att bära några sega vedpinnar till släpvagnen och lastat på.

Men idag har dagen sett ut så här
Jag & mamma for till lulviken och solade ett tag sedan kom isabelle dit och då badade vi, men sedan blev vädret dåligt så då for vi till tjuvholmssundet ett tag och bara skulle kolla och vattnet var otroligt varmt där härligt.
Efter det så for vi hem och då var vi med elin också, vi drog till munkan och var i lekparken och hade skoj haha. Jag visade isabelle hur habbo gubbarna dansar och jag sa att dom har ena handen typ mellan bena och den andra i luften och hoppar upp och ner och då sa hon, har dom handen där? och jag ba aa, och då sa hon, men dom har väl något mer? och jag ba, ja men dom har ju kläder! HAHAH. Jag trodde hon menade att dom väl inte bara stod och hållde handen där för men det menade hon ju inte såklart! x)
Sen så har vi varit på mc donalds och kekat glass hehe mcflurry m daim. Gottigotti.
Det var typ min dag idag. Orkar inte lägga upp bilderna från mobilen för nu ska jag göra något annat. Hejsss :)


josses & izz's matlagnings pogram DEL 2


Haha, den här gången var det några ailiens som tydligen var gäster i våran matlagningsshow HAHA. Dom gjorde en väldigt cool dricka, smakade lite av det som stod kvar på bortet det var as gott! :)

DET ÄR INTE HELA BLEV NÅGOT FAIL NÄR JAG SKULLE SÄTTA IHOP DEN, LÄGGER IN HELA SENARE X)


ny kategori

Hehe, har en ny kategori: Josse & Izz's onyttiga matlagningspogramm, hahaha! Där sammlar jag alla mina och isabelles videosar från vår show :)

josses & izz's matlagnings pogram DEL 1


Första delen av mitt och isabelles matlagningspogramm haha. I den här videon gör vi en sallad, en onyttig sallad. Resultatet blev faktiskt gott, bortsett från den gammla grädden! x)


ja må han leva, ja må han leva

Sitter och ser på supernanny, det är faktiskt rätt kul & intressant haha.
Min dag idag började så här: jag for till isabelle vid 1, vi var hos henne och körde wii sedan fikade vi och åt tårta för hennes lillebror fyllde år så grattis till han sen så tänkte vi fara till lulviken men det blev helt tjorv så vi gick ner på körbergs och badade med hennes kusiner sedan efter det gick jag hem och chillade för jag var jätte trött sen så hjälpte jag mamma att göra en sallad till maten och nu sitter jag bara och tar det lungt framför datan och tvn.

Hur har eran dag varit idag då?


sweet dreams

Aldellens snart blir det att hoppa till sängs och läsa lite på "ljudet av ditt hjärta" eftersom jag fortfarande inte har hunnit läsa ut den och sen blir det att sova så jag orkar kliva upp lite tidigare imorgon som jag har bestämt att jag ska göra. Men innan det så ska jag ta och lyssna klart på några underbara låtar så, godnatt & drömm sött.




hemma från en liten jogging tur

Kom nyss in för ett tag sen från en jogging tur med isabelle, på vägen hem stannade vi och badade på en badplats som vi hittade snacka om att vattnet var varmt, det var iallafall as härligt även fast det kanske inte var världens bästa väder och nå speciellt varmt. Sen så fortsatte vi iallafall hemmåt & när vi kom tillbaka så var vi hos mej och spelade wii mario cart hehe jag äger ut isabelle i det men hon börjar bli bra! :)



 

hehe jag var tvungen att bära hennes bikini överdel medans vi joggade för hon orkade inte ha på sej den under linnet medans vi joggade så sedan efter vi badat så råkade jag tappa den i sanden och den blev typ något sandig och det var kul haha :)

 

 


damp fotar med isabelle

Sitter och damp fotar lite med isabelle haha. Väldigt "lite" eller väldigt "mycket" aja, jag hade 4 min på mej att lägga in bilderna så jag bara tog några och dom här blev det:
 








never say never

Nu ska jag snabbt gå och göra mej i ordning så man kan göra något snart, har nyss laddat upp bilderna från stugan så några bilder slänger jag väl in antar jag. Ser lite sjuk ut på vissa bilder men vem bryr sej ;)






get up - luke benward

Godmorgon, blev väckt av mamma för ett tag sen så jag inte skulle sova bort hela dagen. Får se vad man hittar på att göra idag då. Jag har typ börjat blogga väldigt lite men det är ju för att det är sommarlov och ibland orkar jag bara inte. Menmen ska försöka lägga in ett inlägg lite då och då under dagarna!


jag hatar chokladhjul

Kom nyss hem från stugan har varit där med Isabelle. Eller egentligen så kom jag nyss hem från bodenalive för vi for dit efter vi vart i stugan och shit vad jag hatar chokladhjul bara för att jag alltid får nallar isället för choklad? haha. Men jag och isabelle har haft något kul och allt ja berättar senare och lägger in bilder för nu ska jag ut. hejs.

gästskriver i isabelles dagbok

Halloj, nu sitter man här hos isabelle och har nyss skrivit 4 sidor i hennes dagbok för hon tvingade mej att gästskriva haha. Så nu sitter hon och läser allting och jag passar på att skriva ett inlägg här på bloggen. Snart ska jag hjälpa henne att packa det hon ska ha med sej till min stuga imorgon eftersom att hon ska så då får vi ju se hur bra det går att packa haha. Idag så jag var jag faktiskt på den nya max som har öppnat från att ha brunnit ner och dom hade nån stor hamburgare som jag tog för den finns bara på den max just där och den var god men orkade inte hela. Nu ska jag gå hejdå! :)

 


hejdå, ha en bra dag ;)

 

 

 


fanta grape

Nåh sitter och kollar på bilder från när vi var i thailand och blä vad jag saknar värmen, här i sverige blir det ju aldrig varmt det är ju inte ens riktig sommar och det har redan varit sommarlov i snart 1 månad. När kommer värmen egentligen? Fast det jag saknar nästan mest från thailand är det här:


Seriöst den här goda fantaN borde finnas i sverige, det borde finnas alla dom olika fantorna som finns i thailand i sverige för dom är as goda där ju, nån mer som älskar dom? :)

RSS 2.0