svar på tal! ;)

svar till:  hemlig om höst eller?:
Vad är det du fotar med? e det en systemkamera eller?;o



svar; det är en canon powershot G10, och nej det är ingen systemkamera :)
31 Augusti, 17:37

höst eller?



BUMBY RIDE





Bumby ride - Mohombi


vill haa!



omgomgomg, seriöst ja vill haa detta just nue!


regnigt

Det var ett tag sen jag skrev, typ 2 dagar sen O.o
Men jag har inte haft något spec viktigt att berätta kan man säga.
Idag så var det skola, typ en helt vanlig skoldag, hade svenska, matte, språk och slöjd,
på slöjden så fick man välja om man ville ha textil eller trä och jag valde textil hehe, vad hade ni valt? :)
sen så efter skolan så var jag med hanna och ellen och elin en stund, när hanna och elin hade farit så for jag och ellen omrking och cyklade fast sen så började det regna men då hade vi ingenstans att gå så vi gick till hampus och frågade om han ville vara med oss, men det ville han inte haha. Så då for vi till skolan och satt i ljusgården och chillade och snackade med axel i tlfn en stund. Aaa men det var typ allt :p

Ska kanske ta och vara med elin om hon inte hade träning,
annars så ska jag typ inte göra något, om det slutar regna så kanske jag går ut
och fotar om jag inte har nått bättre för mej.

det var typ allt! :d hejdoåe. :)<3


Never regret anything that once made you smile


Idag blir det att vara med Elin, Ellen & Hanna, får se vad vi hittar på då.
 Ikv blir det bio med Elin också, vi ska se på toy story 3 3D hehe fett skoj (yy'
Snart ska jag gå och duscha och börja göra mej i ordning så jag kan vara med dom.
Hehe, det var typ allt hejdå!


skräckfilm!

Jag vet att jag typ inte uppdaterat något men jag har ett liv att leva så jag hinner inte alltid.
Igår så var vi iaf på ormberget m skolan och typ gjorde lite saker, det var väl inte as roligt men men.
Efter det så drog jag, sarah, hanna, JM, cajsa och elin hem till sarah och hoppade studs och ringde till typ heta linijen haha, sen så drog jag hem och åt och efter det så for jag till elin och var med hon och sarah. Vi såg på skräckfilm medans alla andra var typ på disco på hertzz, men vi orkade inte gå. Så vi såg på barnhemmet den var seriöst läskig, usch men bra var den också.
Det var typ min dag igår. hehe.



Handling: Laura återvänder tillsammans med sin man och deras son Simon till barnhemmet hon växte upp i. Det är nu övergivet, men hon beslutar sig för att rusta upp det och driva det som förr. Deras nya hem och de mystiska omgivningarna väcker Simons fantasi och pojken börjar alltmer dras in i ett universum fylld av fantasifulla sagor och inte helt oskyldiga lekar. Simons värld bekymrar och skrämmer Laura och väcker dunkla och otäcka minnen från hennes egen barndom till liv.


typ ingen rubrik hehe

Idag blir det bara ett snabbt inlägg om dagen:

Dagen började med att det var skola då som alltid, i skolan så jobbade vi om demokrati och valet typ, och man jobbade i grupp och vår grupp gjorde en film och ja blablabla, sen så har vi också haft matte/NO, vi typ bara gick igenom saker och så. Efter skolan så drog jag,hanna,ellen & isabella hem till elin och körde anden i glaset igen hehe. Efter det så hade elin träning så vi cyklade till skogsvallen och sen så typ direkt efter vi kommit dit så drog jag, hanna & ellen till sarah ist för vi orkade inte titta på hennes träning och där så typ satt vi och snackade om? haha minns inte, men typ olika saker. Sen så var jag tvungen att fara hem vid halv 8 för jag skulle äta middag hehe, och nu sitter jag här och skriver. Men det var typ allt.

 

pusstja0w


anden i glaset!

Idag har det varit skola för min del, vi såg på någon seg film som typ hette flugornas herre den var typ skum? sen så på rasterna har vi typp chillar och varit sociala med dom i dom andra klasserna sen så har vi typ haft engelska och sen typ inge mer. Efter skolan så drog jag och en massa folk hem till johannaM och körde anden i glaset det var fett skojj men lite läskigt faktiskt! :p Nyss var jag ute med isabelle och frida på dagisgården tills det kom någon jävla sur tant och sa att vi inte fick vara där och hotade med att ringa polisen HAHAHA som om dom skulle bry sej ens? man får ju tillochmedvaradär. Aaa, och sen så ville isabelle att jag skulle skriva om när jag började tänka på skolan så stod jag upp med cykeln åsså ramlade jag för att jag började tänka på att det var skola imorgon, haha jag fick liksom panik. Jaaa, och sen så sitter jag nu typ här och skriver detta inlägg och ska snart ska och gå och tvätta bort sminket och äta något sen ska jag nog se tv sen blire att sova.



nu har jag typ inget mer att säga, så adjöss :)


duscha, äta, tv, sova


Duschade nyss, ska nog ta och äta lite kvällsfika innan jag drar mej mot sängen för att se på tv, sen blir det nog att sova så jag inte är så trött imorgon eftersom det är skola som vanligt då och det betyder att man måste kliva upp mycket mycket mycket tidigare haha. Egentligen så vare här ett ganska onödigt inlägg men men jag gillar faktiskt öndiga inlägg haha, :)

men hejdÅh :*


life's what you make it

Dagen idag började med skola, vi pratade, var ute och spelade fotboll, körde någon lek, var på någon tipsrunda runt hällsans stig och fikade. Ganska härlig skoldag faktiskt, sen så har man ju lärt känna dom i 7c och lite dom i 6a också haha! Efter skolan så drog jag och elin in till stan och förföljde axel, alex och nån till som jag inte minns vad han hette. Sen så när dom alex och den andra for hem så var vi med axel och gick omkring och var på blågåsen typ och chillade :) Sen så har jag faktiskt inte hunnit göra så mycket mer, kanske ska ta att vara med isabelle om jag orkar, är ganska trött :/
Här kommer iaf lite bilder från dagen;




i'm superman. no your not? yes i am!



haha en fin video när jag och elin körde våran superman style idag som vi kom på,
snacka om att jag typ vinglade mycket med cykeln men det var faktiskt svårt xD
hahaa, det var iaf as skojjigt (yy'

Kulig rubrik på inlägget, aa men visste inte vad jag skulle skriva! :D


sprutor!

Idag så har det ju varit skola, första skoldagen efter sommarlovet. Efter det så for jag hem direkt för vi skulle fara och ta den tredje twinrix sprutan, usch vad jag hatar sputor. Men det gjorde iallafall ont som f*n, gemfört med vad dom andra två gjorde. Efter det så for jag till östermalm och var med elin, JM, hanna, ellen och axel vi tph pratade och gjorde en massa saker ;pp ajja lägger in nån/några biilder.


väldigt fina tofflor som man var tvungen att ha på sej där vi var och tog sprutan haha.

hehe jag såg väääääldigt kååånsig ut! :p


första skoldagen

Då var första skoldagen avklarad! Dagen var faktiskt helt awsome, mycket roligare än vad jag hade tänkt mej faktiskt. Vi jobbade typ ingenting, vi pratade mest sen så typ gjorde vi nånting och nånting haha med det var skoj. Kul att börja på högstadiet också! :) hihi, det var typ allt jag hade att säga,
nu ska jag gå och göra nånting som jag inte har någon aning om vad det är,
kanske drar in till stan men får se är inte direkt på stan humör just nu.

HejdÅh :*


skola imorgon

då var det skola imorgon då, om ungefär 11 och en halv timme börjar skolan man kan ju liksom säga att jag inte är så speciellt taggad till det. Man börjar ju högstadiet men ändå, har faktiskt ingen lust att börja skolan nu speciellt inte när jag tänker på vilken klass jag går i.
Men man får väl stå ut tills vi har lov igen i oktober tror jag det är, det är ju inte så länge? eller så är det.

Snart ska jag gå och äta kvälls fika sedan ska jag nog förbereda mej för att hoppa i sängen, haha inte hoppa i sängen bokstavligen men, så man inte somnar imorgon på skolan hehe :p


och sen en supersöt bild på himlens vackraste vovve (L)

hejdååå :)


busringning

Haha, isabelle skrev dom två inläggen nedanför hihi.
Just nu så är jag med Elin & Isabelle och vi sitter och busringer haha, det är väldigt kul :)
Jag tycker synd om anonym & lennart och guldfisken ida som var tvungen att dö hahah ingen fattar förutom jag, isabelle och elin hihi! :d

hejdÅh :*


maxdressing

idag ska jag köpa maxdressing , mumms ! :) ♥


isabellle

yäy , nu är det isabelle som skriver här :) ja , vad ska man skriva ? eh , josefine får inte se vad jag skriver men jag vet ju inte vad jag ska skriva :< men a nu är jag nog klar ,hejdåå !



round & round


Nu ska jag ta och fixa några saker som t ex damsuga i köket som pappa tvingar mej att göra.
A men sen blir det att dra ut med isabelle iaf, hejdÅh :*


lockigt alltså

Hejhopp! :)
Vetni? jag är så duktig så jag somnar med flätor och sen när jag vaknar och tar ut dom så är mitt hår helt lockigt!
Duktigt gjort josse (yy' amen ska ju ändå duscha senare idag så då far det ju bort!


morgon lr ej?



Godmorgon, okej det kanske inte är morgon längre eller?
Gårdagen var ganska tråkigt för min del, hade inget att göra så satt väl framför datan ett väldigt långt tag sen så var jag och hjälpte pappa med nånting där ute och sen så fotade jag lite och så.
Idag får vi se vad jag ska göra, blir väl att fixa mej nu sen så ska jag väl ta och äta något och senare på dagen kanske jag är med elin när hon kommer hem från sin stuga om hon inte stannar där till imorgon aja, får väl se eller kanske tar och ringer nån och ser ajja jag har ingenaning.

hejdÅ! :*


a long time ago






Nikon vs Canon


vad föredrar du? nikon eller canon? :)


hahahah

hehe sitter och chattar med någon störd kille på msn som en i min klass typ känner som addade mej. Haha han förstår inte vad ; ^^ är förnått! hahaha. kul, mycket kul.

heh skulle tph ba säga det. hejdo. :D<3


kan vi låtsats att flygplanen i himlen är stjärnfall...



...jag skulle vilja önska nått önska nått önska nått.


you smile .... i smile ....

Godmorgon alla söta läsare!
Idag så får vi se vad det blir att hitta på eftersom jag inte har något speciellt planerat.
Så vi får väll se hur dagen blir för min del! :)


bloglovin'

Följ min blogg med bloglovin

stan

Idag så har jag varit på stan med hanna & ellen, vi gick typ bara omkring och sen så var vi på ett cafe också och vi satt typ och skrattade hela tiden åsså var det en gubbe bakom oss som typ blev sur eller han tittade på oss hela tiden fast sen så gick han hehe.
På kvällen så for jag till elin och var med hon, vi spelade DSi hihi och sen så kom hennes kusin också! :)
Nu sitter jag typ och chilllar med musik på, och nu orkar jag inte skriva mer så ha det bra.


summertime




cupcakiess

Blev att baka cupcakes hihi, här är några bilder på dom iaf.







gulligt? ohja


haha han är så gullig när han gör det där, haha. :) <3


vad ska jag baka?

Godmorgon, idag tror jag nog faktiskt att jag ska baka någonting för jag känner mej väldigt sugen på att göra det, så någon som har något förslag om vad jag skulle kunna baka? någonting riktigt gott?



justinsötbieber





till sarah :dd

Det här inlägget är till sarah som tyckte att jag skulle skriva något på bloggen , och det var till och med hon som sa att jag skulle skriva precis sådär för jag har inge annat att skriva hahaha! :)


dagens låt♥




Hoffmaestro - young dad


oboy pullver & kalaspuffar

Vet ni! jag har kommit på ett asigt bra sett som gör att man mår mycket bättre när man är sjuk.
Man äter oboy pullver blandat med en tsk mjölk sen så äter man bara kalaspuffar som är sockrade i en full skål. Man mår mycket bättre & känner sej något mycket piggarE haha.




döda fåglar?

Jo föresten glömde att berätta det här, jo att i fredags när vi åkte bil till stugan så flög en fågel in i vår bil och den typ bröt nacken och det var as läskigt! Sen när vi kom fram till stugan så låg det 3 döda fåglar som typ hade krockat i fönstrerna läskiigt.




no words



vill ha!

Sitter och kollar på lite saker som jag vill ha, hittade det här;


då var man sjuk



Godmorgon alla.
Idag blir det nog bara att se på tv kanske slå på en film och sitta vid datan lite eftersom jag e sjuk! Det suger att vara sjuk, så himmla tråkigt åsså när det bara är 1 vecka kvar av sommarlovet. Är typ jätte förkyld och har typ lite feber , duck.


a drop in the ocean

Jag och isabelle var typ ute hela tiden, vi var nere vid stranden och chillade och ringde hetalinijen för vi hade inget bättre för oss, sedan så hoppade vi lite studsmatta osv. :p Hinner slänga in lite bilder nu innan jag snart ska gå och lägga mej för jag är helt trött & slut. haha så här kommer dom.





det var allt för idag, godnatt alla söta som läser ddettaa haha :)

dagens låt ♥




Bruno Mars - Just the Way You Are (Cover by MattyBRaps ft. Tyler Ward)


Var bara tvungen att ha med videon för den är så gullig :)


just the way you are



Nu blire att hoppa in i duschen sen göra mej i ordning och sedan blir det nog att hitta på något skoj med isabelle. Det är ju fint väder så blir väll att vara ute i guess? kanske har några bilder senare när jag kommer in, vi får väll se.

bildbomb!

Har varit i stugan så har inte kunnat blogga nånting och glömde att skriva det innan jag for hehe, orkar inte skriva så mycket vad jag gjort där borta så det får duga med lite bilder.















vampires suck

Har varit ute och solat lite sen så har jag också hunnit se på vampires suck haha, den var något bra och något rolig speciellt slutet av den! Nån som har sett den? eller dom flesta har väll bara sett trailern men den var grymt bra. Den har tydligen premiere den 18 augusti på bio så nån som ska gå och se den?
Jag ska typ gå och se den även fast jag redan har sett den men det var ju sjukt rolig och den är säkert roligare att se på bio ! :)


fredag den 13!

För er som inte har tänkt på det än så är det fredag den 13 idag, alltså en otursdag? ;'o  Vi får väl se om man får otur idag då, läskiigt nä.
Just nu sitter jag och lyssnar på lite härlig musik och ska snart spela sims 3 hihi, fast den håller typ på att uppdattera en massa saker så måste vänta, sen så ska jag nog ta och ladda ner lite saker till det för då blire mke roligare hehe! Ajja, nog om den saken.

Vad ska ni hitta på idag då? :)

Äntligen är det typ fint väder, så ska inte spendera hela dagen inne, kanske går ut och blir lite brun ;)

storheden

Idag blir det storheden med tuffaste Isabelle. Får se om det blir att köpa något eller kanske bara gå omkring och kolla på lite saker. Nu ska jag ta och äta något sen så ska jag gå och göra mej i ordning så vi kan fara nån gång :) Hejjjss.


så länge vi båda andas

Nu ska jag gå och tvätta bort sminket sen ska jag nog ta och läsa "så länge vi båda andas" sen blir det att sova för jag tänker inte sova bort hela dagen imorgon!



pusspuss,


bilder från lördagen





släktkalaaas

Idag hade vi släktkalas för mej och min brorsa. Så då åt man lite tårta & fika och typ ja jag vet inte direkt vad jag gjorde men. Sen for jag till Elin, vi for och köpte glass med hennes syrra och hennes syrras kompis sedan drog vi till skogsvallen och hade skoj. Sen så cyklade vi runt över allt typ, hehe ! :D


Elin var stolt för att hon stod i brännesslerna, fast sen fick hon panik när hon skulle ner för dom brände henne haha!






Hehe det var lite bilder från idag då :))

Mario Kart Wii


Sitter och spelar lite mario kart wii. Hihi. Men jag förlorar bara så nu ska jag ut och vara med isabelle så tjarå! ;)


s0va hos sarah

Hejhoppp, som ni ser så gäst bloggade hanna,sarah,elin & elin igår på min blogg (inlägget nedanför) haha!
Vi hade en as rolig kväll/natt/dag. Vi ringde en massa folk men ingen svarade typ (kanske för att klockan var 3 på natten) haha. Sen så såg vi på Farsan, den var as bra faktiskt! Sen så ringde vi till HL, chillade & hade skojj. Det gick inte att sova i Sarahs rum så vi somnade inte fören halv 8 då vi gick ut och la oss på studsmattan och sovde hehe. Fast sen så började det regna men det brydde vi oss inte om fören sarahs mamma kom och sa åt oss att gå in och sova x) hehe.
Det var typ det, nu ska jag gååå för isabelle kom. Lägger in bilderna nån annan dag när jag iiiiddsss. alltså ikv! :))

hejjsan allla cp hanna

heeeejjjööewh , haNNNA COLLASTE APAN HÄÄÄER ;)))) <3
jag, jorte elon och elipppwh ska sova hos sariiisdiamantiiisssseseseseesss =)
vi är bäst och jag kan inte prata för jag har skrikit så mkt när vi åkte karuseller på LK så nu är jAag stum lr nååååhttttteh ;((( heäääääääjråå alla dammråttttäär xdddd :O arapapapapapaapariiia arapa pipopipo

Tjaaatjaa sarah här ;D josse har brytit (stavning)foten när hon skulle springa ut och sätta sin cykel på andra sidan huset hahaha ^^
och nu håller vi på att bus ringa folk mycket roligt det är .
hejjddåå alla jordinvånare , josse du är bara bäääst :D gullunge <3

Tjohbreee, sötaste Elipwww hÄR ;D jag ska sova över hos Sarah :> kUl KuL.
Vi tyep bus ringer HETALINJEN :o hahahaha, jAG har inbge att säga. hAhAhAehehehehe s8dfgil<uhgf
Herrå assåew <33333
 
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJSAN, världens bästttttasteeeeh elonSEY¨/ ELLen hääääewr :)<3 vi har askul men jag får inte sncka i tele hahah^^ JAG sssssssssoVer hos SARAHPARA med en elephhant , som rredan säkert fattatttttt  vi ska hååååÅÅppa på ssttötts mattan och Hanna har kissat ner seejjj !^^ hahahahahahkdshuwdgffk54089t52 pösshejjs<321 noolllllllllllllll


LK igen!

LK hela dagen idag.
Fett skoj det var på kvällen hihi. Var där till typ kvart över tolv sen så skulle typ alla hem så då drog ja också hem. Imorgon, eller juste det är ju en ny dag nu! Så idag blir det LK igen då med bästisarna! (yy'
Lägger in lite bilder som kanske inte direkt är så bra lr intressanta men men! :D

VIRVELVINDEN

Hihi, jag och sarah. Jag såg ganska störd ut! ;s x)

Hehe, ellenbellen :) <3

BREAKDANCE (L) när sarah & ellen åkte! :d

Hehe, på kvällen när typ ingen åkte barnkarusellerna så frågade ellen en som jobbade där om vi fick åka larven gratis och hahah det fick vi, så vi åkte den 2 varv hahahaa. FETT SKOJ alltså.

LK

Här kommer lite bilder från idag.


Haha ellen & elin skulle åka over the top för första gången så dom gick och satte sej fast sen så fick ellen typ panik? och ändrade sej så elin ville inte åka själv! Haha Ellens fina miiin på bilden (yy'

Molly Sandén och någon annan typ? på soundchecket, haha noidea hure stavas XD

nu orkar jag inte lägga in nå mer för snart ska jag gå och lägga mej så jag orkar upp imorgon är jätte trött! :p



kamera snubbe


Den där killen filmade oss hela tiden typ! :p

haha jag, ellen, hanna, elin, sarah & isabelle satt utanför något hotell på en bänk & då kom någon snubbe med kamera och filmade oss & frågade varför vi satt där & precis då så kom ola ut från hotellet och hanna ba reste sej upp & pekade på han & ba; FÖR DÄR E HAN. hahahaha.

STARDANCE


Hehe en snabb bild på Sarah, Hanna, Elin & Ellen när dom åkte stardance. Nu ska jag göra mej i ordning och dra till tivolit igen! ;)

det är mörkt ute


oh my gash. Det är riktigt mörkt ute och klockan är bara.. hehe halv tolv men det har varit mörkt nu rätt länge. Snart är sommaren över :( Ne, den har ju nyss börjat? eller?...


r.i.p igelkotten

Efter jag var och åt så kom elin till mej, vi cyklade omkring i spöregnet och blev blöta. Sen så hittade elin en död igelkotte på vägen som vi hållde på att köra på och jag vart jätte rädd när hon ba; akta igelkotten! hahah.
Sen så hoppade vi studsmatta i ösregnet och blev ännu mer blöta också heheh.
 


R.I.P igelkotten :( haha.


friterad kyckling med sötsursås

Idag blev det ju som jag sa i inlägett nedanför att jag for och åt tillsammans med familjen, moster, kusinen, morfar och nilla. Vi for på någon resturang i södra hamnen. Jag åt friterad kyckling med sötsursås & pommes och det var gott men man fick lite många friterade kyckling bitar, man fick en hel talrik med ett typ berg av dom! haha. Sen så åt jag grädde med jordgubbar till efterrätt och det var mumsfilibaba (yy'


En bild på mamma och mej heh, jag såg lite konstig ut haha.

hallå där

Idag blir det ut och äta med släkten får se vad jag mer hittar på att göra. Har faktiskt inget vättigt att skriva just nu, så nu går jag och gör mej i ordning så får vi se vad jag hittar på sen då.


morsning korsning

Godmorgon, sitter med en KP tidning i handen och lyssnar på musik samtidigt som jag nyss blev något glad pgr av vad justinbieber skrev på sin twitter!



omb omb omb omb omb ! :))) <3

starstruck

Nu blir det att krypa upp i soffan och se på starstruck


jag är trött... redan?

Snart ska jag gå och dejta kudden för jag känner mej jätte trött och behöver nog sova haha, har inte sovit så mycket dom två sista dagarna kan man säga så det blir en tidig kväll idag för mej!


hihi en söt bild på justin, så gullig han är när han sover! ;)


vart kom den ifrån?

vet ni!?!? Jag hade ett par blöta sockar i min väska och då tog mamma upp dom och skulle vända dom så dom inte var ut och in och gissa vad som ramlade ut? EN TUSENFOTING USCH seriöst, vart kom den ifrån ? :o


dagens låtar ♥



hehe hade lust att köra en dagens låt helt plötsligt eftersom det var rätt länge sen och jag bara liksom kände för det (och jag har inget annat bättre för mej att göra just nu, eller så har jag) hehe.

dagens låt, ne dagens låtar haha jadu här kommer dagens låtar


Ice cream girl - Sean Kingston ft. Wyclef Jean

Hacka hål - James & Karin HAHA


CASE 39

Då var filmen slut, och för er som undrar vad vi såg eftersom jag inte skrev det i förra inlägget så såg vi på case 39. Isabelle hade redan sett den en gång men ändå så tyckte hon att den var mer läskig än vad jag tyckte. På vissa ställen var den väl läskig men den var sjukt bra iallafall.


HANDLING:
Emily Jenkins jobbar inom socialtjänsten och tror att hon sett det mesta som jobbet medför. Tills en dag då hon träffar den blott 10-åriga Lillith Sullivan, vilket blir hennes nya och mest mystiska fall. Emilys värsta föraningar bekräftas när föräldrarna försöker döda Lillith. Emily räddar henne och bestämmer sig för att ta hand om henne tills den rätta fosterfamiljen dyker upp.. Ett beslut som hon kommer att ångra.


sovde hos hanna

I förrgår till igår så sovde elin och hanna hos mej så han inte skriva nånting för vi gjorde en massa andra roliga saker orkar inte ladda upp bilderna från mobilen just nu men kanske gör det senare. Igår till idag sovde jag och sarah hos hanna vi spelade mario galaxy, och nått buzz spel, flummade oss, bastade, gjorde några videosar, studsmatta & sen så provade jag också hannas gymnastik dräckter hah! :) Idag efter sarah for hem från hanna så badade vi i hennes pool och åt vattenmellon och bara chillade! Alldelens snart ska jag gå för jag ska se skräckiss med isabelle så måste gå, hejdå!



YES I CAN

YES I CAN - Christian Beadles ft. MarsRaps

Hehe, hans röst är så gullig när han sjunger ju haha! :)


RSS 2.0