svar på tal

du vet vem ? om önskelista:

hahah, du önskar diig en iphone 4 men så är det den första på bilden ;pp




svar: haha, jag vet men jag hade redan den bilden sparad på min data så jag orkade inte leta en bild på en iphone 4, haha.

hehhh och till ditt namn alltså du vet vem?, nä jag vet inte vem, vem är du? ;)


justinsnyggbieber oohhh



Haha, jag var bara tvungen att lägga in den, bara för att den e snygg! :D


Marabou - VINTER VIT


Smakade nyss den nya Marabou VINTER VIT av mamma.
Något sjukt god den var, det är vit choklad med smak av vanilj.
Ganska mäktig var den men god!


önskelista









hihi, det var lite av det jag önskar mig till jul. Gör mer sen när jag kommer hem för nu ska jag ut och vara med isabellepelle hihi, ses.  

 

 


GISSA VEM!



Någon som kan gissa vem denna mystiska person är? ;)

hihi, den som gissar rätt får en länkning om den har en blogg! :)


bilder från veckan och sånt

Här kommer några av bilderna då (lyckades hitta sladden, i min brorsas rum):



hahaha, ellen ska föreställa kleopatra, hehe vi skulle göra en film i skolan å ja hah.


rätt skum bild, men haha den bjuder jag på hahahha.

elin hittade en råtta bakom coop! :o

hananannas äter mat, i skolan i fredags, tacos! ♥

hihi, jag och elin när vi skulle till partyyyt.


de var typ dom flesta bilderna, lr nje hade typ 100 bilder till men orkar nte ladda upp fler :p


godmorgon - hihi

Hade tänkt att ladda upp lite bilder från veckan som jag tagit med mobilen men eftersom att jag inte hittar min överförningssladd så får det väl vänta då. Idag blir det att vara med hannanas typ, vi ska flyga till iran & pakistan om typ 1 timma 40 min lr nått sånt ;) äähh nu ska jag gå och leta sladden, brb! :D


tvätta bort ansiktsfärgen



Nu ska jag gå och tvätta bort mitt gröna i ansiktet sen om jag orkar så ska jag se någon typ av skräckfilm kanske som gick på tv'n nyss men mamma spelade in den så. Ja, det här lär nog bli mitt sista inlägg innan jag somnar, så g-natt då! ;)


bus eller godis?


bus eller godis? ;)

haha jag är en gurka och hanna är en apelsin-mandarin-clementin hahah


mot kvantum


Nu ska jag till kvantum med isabelle för att handla nånting som pappa bad mej fara och handla så isabelle ska följa för det är tråk att handla själv haha.


trubbelbubbel

Det känns som att jag inte har uppdaterat på länge haha, men det var typ senast igår?
Idag så har jag varit på pontusbadet med Elin och Cajsa till halv 4, sen for jag hem och väntade på att Elin skulle komma till mej och sen när hon kom så gjorde vi oss i ordning till en fest som isabella och magda i klassen skulle ha. Man skulle klä ut sej eller något sånt så jag och elin klädde ut oss till, se bilderna nedanför haha.

Först så var vi såhär


Sen så blev vi såhär


Om ni inte fattar så, här är våran historia:
Vi var först på en fest innan sedan tittade vi på klockan och såg att vi var sena till den andra festen som vi skulle till så vi sprang så fort vi kunde och sedan snubblade vi på varandras oknutna skosnören eftersom vi är klantiga  och ramlade och jag gjorde en volt så vi fick lite skrapsår här och där haha.


fin fin header

Jo jag vet att jag har en väldigt fin header just nu, fast ne!
Jag å elin gjorde den nyss för jag ville inte ha den jag hade nyss och ne den blev inte lyckad med mening lr? ;)


engelska lektion

Hejhej.
Har engelska just nu, men är typ klar med det nästan.
Ska bara hitta lite fakta om jay sean och sedan översätta till engelska hehe.
så jah, idag efter skolan så ska jag in till stan och köpa lösögonfransar till imorgon då jag ska på en typ halloween fest. Men nu ska jag fortsätta med arbetet, hejdå! ;)

har inte haft något internett

Har inte kunnat blogga något idag för mitt internett har laggat sönder så fick sitta och spela thesims 3 ist för jag hade inget bättre för mig, ikväll så har jag bestämt mig för att jag ska gå och lägga mig typ tidigt för att jag inte ska vara så trött imorgon eftersom man börjar spanskan kl 8. Så nu ska jag bara ta och borsta mina tääänder och sedan ta och läsa nånting hehe. Godnatt.


NO-lektion

Sitter i skolan just nu och har NO lektion, men har typ gjort klart min rapport om något expriment som vi gjort hehe, så har inget att göra haha. Det är typ kul, eh nä inte så jätte kul faktiskt men nu ska jag ta och göra något annat så tjarå.

no hands

Aldelens snart så drar jag ut, ska bara tömma min mobil på bilder och musik eller iaf ladda över allting från den till datan och se om jag hittar någon gammal mobil att ha istället då.
Sen så drar jag till coop och är med dom bästa, hihi! <3


me like grädde


me like grädde!


NEJ!

Alltså nej! panik. Min mobil är ju typ trasig, lr ja halva (nästan halva iaf) skärmen är svart så jag måste lämna in den på lagning och då kommer jag säkert vara tvungen att ha någon dålig mobil med dålig kamera, alltså nej!
Det här kommer inte funka, jag måste ha en mobil med en bra kamera annars dör jag ju typ.


gamla headers

Sitter och kollar på alla mina gamla headers som jag haft tidigare, hehe vad ritkigt fula vissa/många var haha.





klicka på bilderna för att få dom större.


vilken/vilka tyckte du var "finast"?


vad tycks?

Alltså jag gillar typ min nya bloggdesign mer än vad jag gillade den andra! Fast jag MÅSTE göra en ny header för den jag har just nu var bara någon slarvig som jag gjorde bara för att ha någon hehe.

Vad tycker ni om min "nya" design? :)


elin goes tuff!

Haha, elin är helt klart bäst på att skämma ut sig, det kan man ju lungt säga liksom hahah.
Jag kom nyss hem från coop, har varit där med sarah och elin då. Vi var typ för det mesta i d-hallen och då så gick vi runt hela planen (för det var några som vi typ vet vem dom är som skulle ha hockeyn tränining för dom stod där och ja) och då sen när vi kom till typ där dom var så var det en sladd som man var tvungen att gå under så då gick elin först och hon failade så klart och rev ner sladden så att musiken bröts HAHAHAHA.
och alla i typ hockeylaget ba: FAIL haha och allt.

haha, men det var faktiskt rätt skojj att vara där, typ  många skrattatacker och ja du jag är bra på jujustu lr vare nu heter hihihohohuhuhhehehahah.


blääh, bilden blev typ ganska liten :(


waka flocka

heelllu, då var man hemma från skolan då.
Har varit sjukt trött idag, och ja jag vet inte vad jag ska skriva nu typ så ja, hejdå.


hihhi, jag gillar hannas mobil!


Monday morning

Godmorgon, idag är det måndag.
Typ världens segaste dag typ tycker jag haha. Men snart så börjar skolan lr om en timma då men hahah så ska dra, hejdå!


håller på med en ny header

Det går inte bra för mig med min nya header som jag håller på att göra, jag har inga idéer om hur den ska se ut, så om du har något förslag som du tycker skulle se bra ut så SKRIV!


idéer till min nya header?

Det går inte bra för mig med min nya header som jag håller på att göra, jag har inga idéer om hur den ska se ut, så om du har något förslag som du tycker skulle se bra ut så SKRIV!


photoshop CS5



halloween,1 vecka kvar

Vet ni vad jag kom på? jo att det är ungefär 2, 1 vecka kvar tills det är halloween! haha, någon som ska gå och säga bus lr godis eller kanske rakartyg lr doordy? haha, själv ska man antagligen göra det, det är ju typ en traditon och det är fett skoj, haha sånt blir man då aldrig förstor för!


JAG KOM PÅ ATT DET ÄR JU HALLOWEEN OM 1 VECKA!
LR SÅ INTE? HALLÅ NÄR ÄR DET HALOWEEN?!?!?!


._.


hemma från stadsödiscot

Kom hem från stadsödiscot för en halv timma / timma sedan.
I början så sög det verkligen men sen så blev det väl lite bättre men alltså det var typ inge speciellt kul.
Nu ska jag gå och borsta mina tEndeR och sedan ta och sova.


stadsödiscot

Aldelens snart eller om typ en timma då så ska jag iväg till stadsödiscot med ellen, hanna och elin. Får se om vi kommer in haha eftersom det är från 14-17 år. Nu ska jag gå och göra mej klar, så vi ses.



disco

Discot vart faktiskt inte lika failat som jag seriöst trodde att det skulle bli haha, det kom kring 130 perss och jag trodde det skulle komma typ 30? haha. Idag kanske det blir att gå på stadsödiscot om dom släpper in 7or. Annars kanske det blir att fara till boden och bada lr något annat skoj!


bilden är tagen 1 timma före discot då vi hållde på att fixa i ordning allt.


fixxx..

Just nu så håller jag på att göra mig i ordning för klockan 5 ska vi vara på skolan och fixa i ordning i matsalen eftersom discot börjar kl 7. Nu ska jag bara ta och fixa mitt hår och sminka mig lite sen så är jag nog klar.

KOM PÅ DISCOT! :)))


HJÄLP MIG!


VILKEN AV TRÖJORNA SKA JAG HA PÅ MIG IMORGON PÅ KVÄLLEN?!?! haha varför ska jag alltid ha beslutsångest... Men iaff, man ser typ inte så mycket av den svarta men varannan rand är typ genomskinlig typ om ni undrar. hehe, vilken av dom ska jag ha på miiig?!


MIN DAG:
Idag så har jag varit på stan då med Elin, Ellen, Hanna, Cajsa och Sarah en liten stund. Köpte inte så mycket, bara ett par leggins från gina. Hittade typ mycket jag ville ha men orkade inte köpa allt.
Resten av kvällen har jag typ bara chillat, lyssnat på musik och suttit vid datan, aldelens snart ska jag nog ta och läsa lite ur " i taket lyser stjärnorna" boken som jag läser i skolan men man skulle ha läst minst halva boken till imorgon och jag är bara på sida 50 så måste läsa till sida 100 eftersom det är typ 200 något sidor :p

PS: köpte inte tröjorna där uppe idag, köpte dom typ förra veckan tror jag det var, har bara inte hunnit visa haha.


spanska

Allvarligt det här kan låta rätt stört men, idag var faktiskt första gången jag någonsin tyckt att en spanska lektion har varit intressant och lärt mej något! Vår spanska förredetta spanska lärare har tydligen sagt upp sej så vi hade en as najs kille som var jätte bra och liksom typ rolig också. Första gången på typ hela den här terminen jag fått in någon spanska i mitt huvud, awesome. Haha.


på skolan

Är på skolan, just nu så har man SO hihihuhu.
Men nu ska jag draah och göra en sak, hejdå! :))

godnatt

Nu ska jag gå och sova för imorgon så börjar man kl 8 pgr av piss spanskan! :(


Då var den fina hösten över då...


skolfoto


haha usch.


jag vill bort från sverige, till värmen!

Åhh, just nu sitter jag och kollar på resor, shit vad jag blev sugen på att fara utomlans och bada och sola.

http://www.fritidsresor.se/resa/turkiet/marmaris/hotell-club-turban/?season=sommar-2010&destcode=DLM&resortcode=MRM&q=0a0b8a6c46cd4aa193e67c900289d0a1

det där är då ett ställe som jag vill fara till, seriöst jag dör.
jag vill bort från sverige, till värmen ♥

alltså antingen ska det vara VINTER och då menar jag kallt och snö och en massa slalom inte precis som det är nu.
eller annars ska det vara sommar, seriöst jag hatar vädret som är just precis nu...
ajja, nu ska jag sluta drömma mej bort och gå och tvätta mej och göra mej i ordning för att alldelens snart gå och lägga mej, imorgon har vi A&S i skolan, inte kul inte kul. haha.


my life would suck without you

Skola idag som vanligt, men efter skolan så drog jag och cajsa iväg till östra, sen tunaskolan, sen stadsöskolan och sedan mandaskolan för att stoppa upp lite lappar om discot! Klockan 6 ska jag tillbaka till skolan igen för det är något möta vi ska ha tillsammans med föreldrarna om discot. ALLA 4-6 KOMMER!

Har faktiskt inga bilder från idag så det får bli lite bilder från igårkväll.








Hehe sista bilden, haha. Bara för att vitt vin inte är så speciellt gottt....


pinsam linjal


Alldelens snart ska jag gå och äta kladdkaka med grädde hihi men innan dess så måste jag bara berätta en sak. Hahah jo när jag, cajsa, hanna & ellen skulle gå till 6b och berätta om vårat disco så när vi stod där framme vid tavlan så råkade jag stöta till deras stora linjal så den for i golvet, och då stod typ hanna och ellen och typ men plocka upp den men plocka upp den osv, och ja ba, men ni står ivägen men dom värkade inte fatta det så då tog cajsa upp den ist, och haha det var helt pinsamt -.-


i'm a believer

Har precis ätit en super god middag som mamma hade gjort, snart blir det mys framför brasan med familjen och busa lite med söt hunden som är hos oss idag tills imorgon och sedan äta lite kladdkaka också!


i'm only me when i'm with you

Idag så har det varit skola som vanligt, inte världens roligaste dag kan man nog säga men inte världens tråkigaste heller. Jag, hanna och elin hade bestämmt att vi inte skulle ha nå smink idag så ja, det känndes ganska konstigt haha. Efter skolan så for jag, cajsa och elin till norrskenet och montesori och stoppade upp lappar om discot, resten ska vi typ sätta upp imorgon. Så jadu, det var min dag det ja.

Här kommer 2 bilder på världens gulligaste kusin ♥


fuck you

Vad heter du? - josefine löfgren
Vart bor du? - luleå
Trivs du där? -  jo typ,
Brukar du läsa horoskop? -  nä
Har du körkort? - nä
Vad spenderar du dina pengar på? - kläder, roliga saker och typ godiss haha.
Antal kuddar i sängen?-  3
Kan du baka bullar? -  kanske det kanske
Bläck eller blyerts? -  blyerts tp
Mc donald's eller burger king? -  Mc donald's antagligen :) 
Är du allergisk mot något? -  jo, gräs.
Äger du ett busskort? -  hehe jo,
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? -  gul? :p
Hur ser du ut idag? - jeans, ett line, en kofta, sockar och underkläder och det typ ja? :)
Vad såg du senast på tv? -  cribs lr jackass tror jag väll
Hur svarar du i telefonen? - hej/hallå
Vem ringde dig senast? - mami,
Vad sa den som ringde? -  går det bra? och när kommer du hem? och jag håller på att göra mat.
Antal timmar sömn inatt? -  8 tror ja,
Sov du ensam? -  jo

SENASTE PERSON SOM

Fick dig att gråta: en persson i en film typ, haha.
Du kramade: sofie :)
Du pussade: venne x)
Du gick på stan med: jag trore var ellen & hanna typ? :)
Skickade ett e-mail till dig:  venneh


HAR DU NÅGONSIN


Sagt "jag älskar dig" och menat det? -  jo,
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? -  jao 
Tar du droger? -  näe
Vad är du mest rädd för? -  läskiga clowner typ...
Vart vill du gifta dig? -  tpp i thailand lr nått.
Kör du bil? -  nejh
Har du ett jobb? -  nje, bara om skolan gills?
folk omkring dig eller vara ensam? -  folk omkring mig oftast :)

STUFF

Är du ensam nu? - jo
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? - tpp fuck you, hehe.  
Vill du ha barn? -  jo när jag blir stor ja :)

FAVORIT


Rum i huset? -  typ mitt,
Typ av musik?-  olika tp,
Månad?-  juli & december typ,


DE SENASTE 48 TIMMARNA

Gråtit? - nä
Köpt någonting? - jo
Varit sjuk? - nej
Sjungit? - jo, haha :)
Sagt "jag älskar dig"? -  japp!
Velat säga till några att du älskar hon/han? - jo
Saknat någon? - jorå,
Kramat någon?  adå
Kysst någon? - nepp,

SENASTE

Låt du hörde: fuck you - cee lo green
Film du såg: allt för min syster :)

so happy i could die

Har varit med elin idag, men hon for hem vid halv 5 för hon skulle äta. Själv så åt man precis och snart ska jag och familjen iväg till måttsund för att hällsa på min nya lillkusin, äntligen! Antar att jag kanske kommer tillbaka med lite bilder eftersom att kameran hänger antagligen med, så vi ses.


svar på tal

sarah elr ?? om DISCO, 4-6!:
får jag komma?? :O hahahah ^^


SVAR: nja det beror väl på hur smart du är! och som det ser ut just nu så kommer du då absolut inte in! :( men det är lungt, sånt kan alltid ändras förutom förstås om man heter supersegasilversarah men annars så gåre väl! :)))
15 Oktober, 17:16

kladdkake monster

Ojojoj så mätt jag är efter att ha tryckt i mej en hel dej chips och lite kladdkaka.
Nu ska jag gå och borsta tänderna och efter det så blir det då att sova för min del.

Har alla haft en bra lördag? :)


allt för min syster

För det första så kan jag börja med att säga att filmen var helt underbar, så jäkla sorglig!
Hehe, blev faktiskt tårögd flera gånger.  



HANDLING:
Det sentimentala dramat Allt för min syster med Cameron Diaz handlar om en familj som kämpar för att hålla ett av barnen vid liv. Sextonåriga Kate har nämligen leukemi, något man upptäckte vid två års ålder. Hemligheten bakom att hon kunnat överleva är att hennes yngre syster Anna varit en perfekt donator åt henne. När Anna är tretton år fattar hon ett beslut som försätter familjen i en akut kris. Hon vill inte längre donera.

Mellan 0-10 så får den nog 9, den är helt otrolig.


film + kladdkaka

Nu ska jag slå på en av dom tre filmerna som jag har gick och hyrde nyss med mamma, tror jag ska börja med att se på "allt för min syster" och äta lite chips & kladdkaka som jag och mamma bakade nyss! :)



bilderna var inte världens bästa menmen haha.


sleepover

I går så sovde jag över hos elin med ellen, hanna och cajsa. Vi såg på i taket lyser stjärnorna, pratade, skrattade, hade kul, och jadu det var då en väldigt väldigt rolig kväll/natt/morgon. Vi var uppe till ungefär 4, typ lite över 4 för det vart lite tjorvigt när vi skulle sova hahah, men det gick ju tillslut bra bara att jag var tvungen att sova på världens tunnaste madrass och fick ont i ryggen så. Haha, sen så vid 3 tiden idag så var vi klara och då for vi ut och cyklade omkring lite, sen skulle ellen och cajsa hem och då for jag och elin hem till mej och gick runt omkring och sedan så satt vi inne och kollade på lite videosar på datan.

Hahah, hanna vart tvungen att klippa av sitt hår för ellen stoppade tuggummi i det hahahahah.


hade inte så mycket bilder från igår & idag.


DISCO, 4-6!


LULEÅ HOCKEY

Kom nyss hem från hockeyn, lule vann mot brynäs med 7-4! :DD
Nu ska jag ta och packa idrotts väskan och sedan blir det att gå och få lite sömn, typ!
sessss,


jag ser det snöar jag ser det snöar

DET SNÖADE IDAG, helt awesome!
Det är typ vinter och jag länktar fett mycket tills det blir mycket snö och man kan åka slalom osv.
 


coop arena

Har precis duschat efter att ha kommit hem från coop arena med cajsa, sarah och elin.
Vi sprang omkring där och hade fet skoj oj ja, det var typ det.
Nu ska jag gå och äta något sen ska jag se på film, hejs! :)


written in the stars

allvarligt, det känns som att dagarna går helt segt och det suger.
Har typ ingenting att göra just nu så tjah, blir väl kanse att gå ut för mej själv och fota lite,
bara för att jag inte har något bättre för mej så.


the way you make me feel

Kom hem för ett tag sedan, har varit med elin och henny på coop arena och haft skojj och lite sånt.
Har typ inte gjort så mycket idag faktiskt, bara skola, sen typ chillat och sedan så varit med dom.
Hehe, blev ett ganska kort inlägg men vem bryr sej, nu ska jag nog ta och se på en film och äta en macka!
pusstjaow ♥


hanna och elin skriver

Elin: hejhej, jag siter i skolan och skriver ;oo hahahahahahahah jag elskar justin bieber :D ojojojojo, jag vet inte vad jag ska skriva ;D hejsswh :dd heheheh C: hehe

Hårbollen von tegelsten af abrahamsson:
hej kärA josses blogggg
Hejdåååååååååååååå, ombbb jag tror jag lever!
och jag har ingen aning om vad jaah ska skriva för jag har ingen fantasiiii :(
men iaf så jo lr nä ?
asssssååå okej , jaduuu , jäuuuuu!  ^^
-folk skämmtar om min vikt
-äh, upp med hakorna !

ojoj , den är så braaawoo. ;*
ahhahahahaahahahaahaahhahahhahah , jag sitter på skolan och lyssnar på elin och josses intäräsanta samtal om att dom vet ngt , fast ändå inte lr nå sånt fattar inte , cajsa och sarah är knäppppaaa =)))))
<3
<3
<3
nu ska jag sluta skriva , fast det är kul att trycka på knapparna på denna dataaaauuuuu ;)
elin är röööddd (yyyyy'
asså jäoooouuuuu , ehjååååååå  , mjöööööu
hejmmmmmååååå,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,  / hälsningar från hannanananas ;ppppppppp :D<0123456789

på skolan

Sitter på skolan och kollar på lite saker till en sak, haha.
ehjo, det var typ bara det jag hade tänkt att säga men ajja, hejdo! ;)


10/10-10 10.10.10


hockejjjj



Blev inte att fara och träffa kusinen idag pgr av, nånting som jag inte minns. Så istället så drog jag in till stan och var med ellen, elin, axel och typ alex. Vi gick typ omkring och sånt och ja, sen vid halv 5 drog jag hem för att äta och nu sitter jag och tjillar och väntar på att klockan ska bli 6 så jag och isabellepelle kan dra till hockejn! :D


träffa kusinen

Godmorgon alla läsare!
Idag så blir det att fara till måttsund för att träffa min nya kusin, hihi.
Sen så efter det så får vi se vad jag hittar på att göra.
Det var bara det jag tänkte säga, hejdå!


introducing me




solnedgång

Har varit ute och fotat lite höstiga / härliga bilder. Hihi vi gick ner till vattnet och fotade lite när det var soldnedgång. Så här kommer lite bilder som jag och isabelle lyckades ta.












bäHlingeberget

Här kommer lite om det vi gjorde på bälingeberget då;
vi typ gick upp för hela det dära berget först och lärarna gick typ fel väg 3 gånger lr nått sånt.
sen så när vi kom fram så chillade vi lite och åt vår mat sen så chillade vi lite till och hade kramtävling.
sen så typ 1 timma efter så skulle vi hem så då vart vi tvungna att gå hela den långa vägen ner igen, och typ sen så gjorde vi inte så mycket mer, jag, hanna, ellen och elin hade typ kul i bussen bara för att vi var tvugna att åka med 8.orna och 9.orna hahah.







kramkalas

hihi, kom nyss hem från skolan vi har typ varit på bälingeberget.
lägger in bilder senare och skriver vad vi gjorde där och sånt för nu ska jag fixa mej sen dra ut! ;)
men en sak kan jag iaaf säga, och det är att jag, ellen, elin & hanna hade kramtävling när vi var därborta och jag fick faktiskt 37 kramar, hade faktiskt fått 38 om elin inte hade puttat undan mej hela tiden hahah.


chokladbollar




hihi, lite knasiga bilder men dom bjuder jag på! ;)


skola skola skola

Idag så har det varit skola och efter skolan så stannade jag kvar på skolan med ellen, sarah, hanna, elin, petter och isabella. Vi var typ i rörelserummet och hade kul typ! Hehe, annars har inte så mycket hänt idag, kanske ska gå ut och fota eller så tar jag och bakar kladdkaka, eller kanske chokladbollar?! ;)
Men iaf, jag har typ uppdaterat as dåligt denna vecka så därför så lägger jag in lite blandade bilder från veckan här kommer dom då iaf;






drar till elin

Nu drar jag till elin, skriver kanske senare om jag hinner innan jag ska gå och lägga mej, pusshejs!


hihihih

heter: josefine. Jag vill: jos, dricka jos. Jag har: jordnötter hos mej. Jag är rädd för: jonglerande clowner. Jag är inte: jordnära. Jag sjunger: justinbieber låtar! . Jag är: justinbieber tönt! . Ett djur som jag påminner om är: jätte ödla. Jag älskar: jordnära personer. Kopiera detta till din status och svara på frågorna med ord som börjar på första bokstaven i ditt namn.


mr bean



gissa vad det är på TV just nu? hehe jo mr. bean! ohyäh!


coop arena

Har nyss varit med sarah, elin och hanna, vi var och drälde omkring på coop arena, fast sen så var vi så klantiga så vi råkade låsa ut oss haha, och anton och hans kompis typ vägrade öppna dörren så vi var tvungen att fråga nån random persson, hehehuh! :D




ordinary gril




Hannah Montana - Ordinary Girl


what a beautiful day

morsning!
Har precis ätit och gjort mej i ordning, för alldelens snart blir det att vara med dom bästa tjejerna!
Får se vad vi hittar på för tokigt en dag som denna, hihi. Haha, jag känner mej helt glad, jag vet inte varför.
Det känns bara som att denna dag kommer bli helt fantastisk kul och det får mej att bli glad, haha. 


rackartyg lr dordy?

Efter middagen så drog jag till skolgården för att träffa elin och hanna, vi for sedan vidare till kvantum och efter kvantum så for vi till mjölkudden och cyklade omkring tills vi bestämmde oss för att gå och plinga på isabelle för hanna skulle säga ; rackartyg eller dordy (bus lr godis) hahah, men då när vi stod utanför hennes hus så vågade inte hanna göra det men isabelle stod typ och lyssnade på när vi pratade genom väggen för man hörde tydligen haha, så till slut så kom hon ut, och efter det så for vi till john och gjorde samma sak sedan sa vi att dom var med i blåsningen, och sen så frågade vi om dom ville vara med oss och då kom dom ut och vi typ stod där utanför och pratade, och tjah lite allt möjligt hehe, det var iaf kuligt! haha, nu ska jag ta och slå på en film, så hejrå!;)


hacka grönsaker

Har nyss hjäpt mamma med att hacka lite grönsaker till tacosen och dukat bordet också!
Egentligen så gjorde jag nog det bara mest för att det skulle gå fortare så man kan fara iväg sen,
för efter maten så blir det att vara med sarah, hanna och elin! ;)


spela på glas!


jag skulle vilja önska nått, önska nått...



Vice Versa Feat. Cleo Zatch - Flygplan (Airplanes Remix)


ny design

har gjort en ny design då, vet inte om den vart så direkt bra, så skriv vad ni tycker. Var den bättre än den gammla eller gillade ni den gammla mer? :p är tacksam om någon skulle svara hehe! ;)


U SMILE - JUSTIN BIEBER


RSS 2.0