textilslöjdsgjordaonepiece

Är med elin just nu vi chillar i våra textilslöjdsgjordaonepiece, hanna och jessica drog hem för ett tag sen och amanda for också en stund innan de.
Det har varit en ASNAJS valborg, och då menar ja det verkligen. Men kan skriva mer om det sen och lägga in lite bilder och sånt men nu ska jag .. gå hihi. Elin slaggar här ikv, najsnajs!
Men hare gott igelkott!




hej elin, kom hit nu elin


cheyen där breved mig är lite smått seg på att ta sig hit kan man väl säga, men hon lär väl komma när som hellst kanske, kanske de kanske de!


valborg


Snart är väl elin påväg hit, trodde hon skulle vara lite snabbare men jag har till och med hunnit städa mitt rum och gjort 3 läxor haha. Ikväll blir det att dra till majbrasan där vid mjölkiss/tuna eller var de nu är, med elin, hanna, jessica tror ja? , amanda och kanske några fler :)

knasibild där uppe då,


-

För det mesta så har jag inte så mycket tid för att blogga nu mera men ska försöka slänga in ett inlägg då jag hinner. Kvällen igår spenderades på hertsön med hanna och elin eftersom isabella inte fick fara dit och ellen var lite seg på att göra sig iordning, som vanligt hehe. Men vi hade det faktiskt asnajs, vi hoppade studsmatta i typ regnet sen så cyklade vi omkring och sen så drog vi även till där dom har dom där djuren fast de var bara får ute då hehe. Sen så var vi inne hos hanna också och de och ja det var iaf en väldigtnajs kväll! :)


mobilblogg - pvg till hertzz

För kanske 15 minuter så trodde jag att det här skulle bli en as dålig fredag, men nu är jag påväg till hertzz med elin och isabella för att vara med några andra där också ;)

tidsfördrift

Är du morgon eller kvällsmänniska? - bådeochkanske, eller dag människa!
Vilken ögonfärg har du? - brun med typ lite gul/guldigt i
Vilka hårfärger har du haft? -  råttfärgat, brunt, rött, blondie
Är du beroende av något ? - att äta något, vad som hellst
Röker du? - usch nej
Senaste låten du hörde? - fancy footwork
Brukar du bädda sängen? - nje, eller har faktiskt börjat göra de denna vecka! känner mig duktig.
Har du kysst någon under den senaste veckan? -  nep,
Vad var det senaste du smsa? - isabelle tror ja,
Vem kramade du senast? - kan ha varit elin, eller någon i klassen iaf för de var dom senaste ja träffade tror ja,
Var kommer du ifrån? - lulä, eller är född i pitä, men annars sverige, är norsk också ifall att ni ville veta de
Heter? - josefine
Hur gammal är du? - tretton, fast snart fjorton!
när fyller du år? - de vill du allt veta va,
Tycker du om någon just nu? - nja,
Jag samlar på? -  inget typ, eller jo pengar
Gröna eller röda äpplen? - RÖDA <33333
Vem ringer du när du är arg/ledsen? -  brukar typ inte ringa någon då,
Vilken tid gick du upp idag? - brb kolla på mitt alarm på mobilen, 07.15 .. altså 07.25 typ
Har du sovit i din egna säng inatt? - aahh
Har du sovit ensam inatt? - nej, hade ju lamm och .. långt namn jag inte kan stava
Har du strumpor på dig nu? - ah
Hur svarar du i telefon? - typ, hallå
Vad ska du göra ikväll? - se på jersey shore och göra det jag gör,  
Vad ska du göra imorgon? - skola, sen typ hitta på något
Är det okej att gråta? - jo
När grät du senast? - vetinte, kanske förra veckan eller nå
Vilken årstid tycker du bäst om? - summmer
Skulle du göra om du vann en miljon? - UTOMLANDS UTOMLANDS UTOMLANDS, sen typ shoppa men hade åkt utomlands så långt pengarna räckt typ.. hehe


italiensk pizza

Trodde inte för det första att jag skulle lyckas med min italienska pizza och inte att jag skulle gilla den heller. Men vet ni vad, jag lyckades med den OCH den vart god! Känner mig ganska grym åde.


Ser typ inte as gott ut, men det var gott.


-

Väntar på att min pizzadeg ska jäsit klart, yää måste laga italiensk pizza för jag ska ha det till mitt arbete i a&s.
Gott ska det bli iaf!


hemma aah aaaah

Kom hem från stan för ett tag sedan, köpte inget för jag ska spara pengar hihi!
Annars så gör jag inte så speciellt mycket, sitter och chillar i min "onepiece" typ och hare gött;)
 
Lite fula bilder som jag tog nyss och slängde ihop, hehe!


allmänt glad idag

Kom hem från skolan för en timme sen kanske? är allmänt glad idag!
Blev klar med min one piece idag (kan visa bild på den kanske imorgon), hade dans i skolan, sen a&s resten av dagen. Provet gick som det gick, kanske inte direkt så bra. Jessica kom hem från USA idag faktiskt, helt fuskigt att hon har fått vara där! åååh jag vill också dit. Ikväll blir det stan eftersom det är vip kväll, med elin hanna, ellen kanske? och jessica om hon skulle med! :)


hade inga bilder så det får bli en bild på en söt katt som jag och isabelle såg när vi var ute och cyklade, aw den hade bara ett öga! :(


stressigt endåå

Sitter och jobbar med mitt A&S arbete nu eftersom jag känner lite panik inom mig när det bara är någon vecka kvar vi ska jobba med det och i skolan hinner man inte klart eftersom man bara får en halvtimmes datatid en gång i veckan då.. så ja, det känns lite stressigt kan man väl säga..


mobilblogg

Sitter ute i solen och lyssnar på härlig musik och drömmer mig bort haha de där lät kul. Har pluggat in lite kemi i mitt huvud nu och jag tror jag kommer klara provet imorgon faktiskt. Så nu slipper jag oroa mig över det. Ska fortsätta min lilla paus från pluggandet och sen om ett tag fortsätta plugga.

plugga på rikt nu

Chacha! Stannade kvar efter skolan på textilklubb och jag blev färdig med min "onepiece"! tills jag såg att jag hade sytt en sak fel så måste på klubben imorgon och rätta till det hehe.

Snart ska jag käka middag sen blir det att ta med kemi boken ut till studsmattan och plugga. Nu kanske ni tänker "varför ska hon plugga på studsmattan" ? Men det är bara för att det är det enda stället där jag kan konsentrera mig så ja, bästa stället för mig att plugga på helt enkelt. Så eftersom jag ska plugga hela dagen idag så kommer väl inte uppdateringen vara den bästa antar jag, kanske slänger in ett inlägg lite senare på kvällen.


dagens outfit


baslinne - cubus | linne - ginatricot | kofta - lindex tror ja | leggins - cubus | skor - converse

dissa min miin på första bilden ahahah.


projekt runway


Sitter och snackar med denna fina chey på skype just nu, fast nu ska jag skicka några bilder till henne så måste logga in på msn hhihih. Det gick inge bra för mig att plugga.. men ska fortsätta plugga nu iaf fast ser på projekt runaway så orkar inte, men jo jag MÅSTE. Kom på att jag hade en b&j i frysen nu så hihi, brb äta.

NEJ TRODDE DET VAR MÅNDAG IMORGON.. ja som trodde vi skulle ha textil då, men då får ja väl gå på klubben då efter skolan, heheheuh.


ALLA STÄLLER FRÅGOR

josefinelos frågesida

Alla ställer frågor, svarar på allt, ställ vad du vill för fråga hihi! :)


-

JAG ORKAR INTE PLUGGA, JAG FÅR PANIK. Måste läsa några sidor i engelska boken också men det gör jag ikv, sen måste jag skriva om mitt a&s arbete också, ruifwejkofpwåaqrfpöldåwqaklofpweolfd¨ åhhh.


plugga kemi nu

Ska ta och plugga lite kemi nu, tråkigt men har prov på onsdag tror jag det var, sääämst kan nästan inget åååhh kemi är tråkigt.. fast inte när man får labba..


studssmattaa

Vaknade som sagt vid halv 10 hos isabelle. Vi drog till mig sedan vid halv 12 och stoppade upp min studsmatta. Sen så drog vi till donken och hon käkade hamburgare där sen köpte vi mjukglass. Sen så har vi varit hos henne och spelat in en fin film och varit ute och fotat lite och sånt.
 


klantigt..

Isabelle är ganska klantig, hon cuttar upp sitt finger bara för att hon ser en lös hund..


början av kriget ...


hej

Godmorgon, vaknade typ vid halv 10 tiden kanske. Har ätit frukost och nu håller vi på att göra oss i ordning.
Jag är smart och satte lösenordskod på min iphone och nu har jag glömt bort den så måste vänta i en timme -.-


fulbild men ja, det var inte i år iaf!!!!!


sover hos isabelle

Är hos isabelle, sover här ikväll najs!
Vi ska snart se på harry potter och dödsrelikerna del 1 :D



Har suttit och väntat på att isabelle skulle bli klar med datan i en timme typ så medans så satt jag och gjorde en jätte fin saga med hennes gossedjur hihi det var kul.


step up 3

Hejhej, har inte bloggat något idag för jag har inte orkat. På morgonen när jag hade vaknat så såg jag på step up 3 för andra gången under denna helg. Den är sjukt bra. Sen så annars har jag bara plockat upp lite löv och solat. Nu är vi påväg hem från stugan iaf, ganska skönt att äntligen få duscha!


krocket

 Har precis sattit upp en krocket bana, snart ska jag äta middag typ grillade laxknyten eller vad det heter, fifan vad gott. Sen efter det blir det att spela lite krocket med familjen sen se en film och mysa.


Oj nu kom det några svanar typ väldigt nära ändå så ska gå ut och fota dom.


my heart is refusing me


Har inget att göra, dagen blev inte direkt som jag hade tänkt mig att den skulle bli..


fly like you do it

Allmänt chill dag det har varit, har fotat lite, krattat, solat och bara tagit det lungt. Känner mig rätt så risig för glömde hårborsten hemma sen så har jag inte haft nå smink eller tvättat ansiktet eller något eftersom vi inte har nå vatten hehe.


yeah, finbild!


härligt väder!

Har krattat gården hela morgonen typ, ätit frukost och fikat för min farbror och kusin kom hit.
Nu sitter jag i min lilla hängstol och chillar i solen med datan i knät, härligt väder det är här just nu känns nästan som sommar!


Funderar på att ta en liten promenad och ta med mig kameran, kanske gå till hästarna och fota lite hihi bara för att dom är så gulliga. Vågar inte gå in i skogen, det kanske kommer en björn, med tanke på att det finns tusentals björnar här så.


Glad Påsk


Gladpåsk alla, eller är det påsk idag? tror det iaf.
Fick mitt påskägg som var en påskpåse idag (a) Fick lite godis, en sån där trisslott (vann inget :( ), en bh och ett par trosor som tillhör bh'n hihi.


grilla hamburgare

Har nyss ätit grillad hamburgare. Tänkte bara ifall att någon av er är en sån där som gillar att anteckna saker man gör hihi. Det var gott iallafall.


uscchhhh

Kul att en jävla äckel skalbagge flög in i min panna nyss sen landade den på bordet framför mig och dog.
Sen låg det en död skalbagge på kudden breved mig också, euw får panik.

OCH NU SÅ KASTADE MIN BRORSA EN SKALBAGGE PÅ MIG åsåsåsåwëådx..


I'm no beauty queen, i'm just beautiful me


Fotograf: Isabelle Strandh


ekklit

Kul att när man går ner till bryggan och sätter sig där så efter tio minuter så märker man att man är omringad av döda insekter. Sen så kommer de levande sånna på bryggan också och attackerar en , USCH.


framme

Framme i stugan nu, har varit ute och fotat lite också hihi, det är ganska vackert här ändå.
Internett är lite smått segt men så är det ju när man är ute mitt i ingenstans men det är helt ok!


-

Snart drar jag till stugan men nu ska jag bara äta frukost innan, tjao.


Går och sover hejdå

Denna chey --> * for för ett tag sen, hon skulle skicka bilderna från idag när hon kom hem men jag tror inte hon kommer göra det så nu går jag och tvättar bort sminket och sen sover, är trött. Imorgon drar jag till stugan på morgonen tror jag och är där tills på söndag så vet inte hur det kommer bli med bloggningen.

Men godnatt, har inte så mycket bilder just nu men ni får en bild från när jag och isabelle var ute och fotade.
 


Dör lite smått av hunger just nu...


...


Svar till

elin om Cause that girl is fire, fire, fire:
FYFAN DU TAR BORT! HÄMND VÄNTAR..
21 April, 12:27
elin om Cause that girl is fire, fire, fire:
iaf den understa
21 April, 12:28


Svar:
Asså ne, det är ju bara en bild. Och den är sjukt gammal vilket alla borde veta eftersom jag skrev de så vem bryr sig?!?!?!??!W"#. swkfiopawesdöåc'

varit ute och fotat med isabelle

Idag har jag varit med Isabelle ifall att ni ville veta det. Vi har varit hos henne och chillat och sånt, sen drog vi till mig och jag fick sminka henne hihi. Sen så gick vi ut och fotade lite fin fina bilder som ni kanske kommer få se. Men nu ska jag ta och göra en header till henne med några bilder som vi fotade i.



En av bilderna, bara för att jag älskar den där bilden.


lesss

VARFÖR GÅR DET INTE ATT LADDA UPP JÄVLA BILDERN HÄR PÅ BLOGGEN FRÅN DEN HÄR DATAN.. less jag blir.


asså nä, nu helt plötsligt funkade de när man väljer en annan bild.


Cause that girl is fire, fire, fire

Bilderna gick inte att ladda upp igår, de blev nå tjorv.
Just nu håller jag på att uppdatera min iphone på itunes, det går lite segt.
Sen så ska jag överföra lite musik till den, för jag är less på dom låtar jag redan har på den.
Sen får jag se vad jag hittar på att göra resten av dagen, ska typ baka något, kladdkaka eller nått.


hahhaha typ skrattretande.. usch hahahha, sjukt gammla bilder på mej och elin typ.


dagen idag

Tjenare, dagen har typ varit riktigt bra. Hanna kom till mig vid typ någon tid, sen så drog vi till donken och där var ellen, jm och jesper. Sen efter ett tag kom isabella sen så gick vi till lekrummet sen så kom elin också var vi där rätt länge. Sen så drog vi till kvantum och köpte dricka och kexchoklad och satt där och chillade. Sen for jesper och ellen och jm hade redan farit då. Så då drog vi andra till skolgården och var där ett tag åsså började det regna <3 jag äääälskar regn. Men sen skulle alla hem och käka så då for vi hem. Sen vid halv 7 kom elin till mig, vi drog till kvantum och träffade hanna och cajsa jag pantade lite burkar för att få pengar hihi sen så köpte jag en b&j. Sen drog vi till isabella och såg på paranormal activity eftersom förra gången vi skulle se den så såg vi inte klart hela. Så då såg vi den och cajsa var helt livrädd och typ satt och sjöng genom hela filmen hahah.
Sen vid 10 så drog typ alla hem och ja, sen så har jag suttit och sett på jersey shore.
Nu håller jag på att ladda över lite bilder från kameran till datan ;)

men har typ inga bilder från idag så detta får bli ett bildlöst inlägg, tråååK.
Men ska göra ett annat med bilder från.. igår.


vad ska man göra idag då?

Har precis vaknat, plockat upp diskmaskinen och nu vet jag inte vad jag ska göra. Funderar på att baka något gott eller gå och sminka mig och göra mig iordning. Men ja, har ingenaning..


godnaaattt

Isabelle for hem vid 10 sen så såg jag på jersey shore, gjorde några situps och sånt och nu sitter jag och ser på south park. Håller på att installera något bildredigeringspogramm just nu också. Sen så ba fattade jag ingenting av de där programmet.. Men ska sova nu är typ trött fast nje men endå, godnatt.


isabelles saga om snögubbar


Hon är seriös, den är bra. Fast dåligare än min.


min saga om flygplan


Min saga om flygplan, jag prata sådär så ni vet.. på rikt. hehe kanske


tha resultat

Kommit hem från frisören nyss, haha det tog 3 hela timmar! dör .. nä men det var länge.
Men vart iallafall nöjd, fixade bort utväxten, mer uppklippt och sen så något med luggen.
Snart ska jag vara med isabellestrandh, hihi.


Oj vad rakt mitt hår var, men aaahh!


drar och klipper mig snart

Snart drar jag och klipper mig, har ingenaning om hur jag har tänkt att klippa mig hehe. Ska iaf göra blonda slingor om det inte är för dyrt.. Sen efter jag klippt mig ska jag vara med isabelle tror jag.
ahmen nu ska jag göra mig klar hejdå.


köttbullar köttbullar, ge mig mera kötbullar

Sitter och äter en skål med kötbullar, de var de enda jag hittade. Sen så är dom inte ens färdiga för jag glömde att tina dom så dom är kalla inuti. Sen så är ju mjölken äcklig och vi hade ingen läsk så, ikke färdiga kötbullar och ett glasvatten, god lunch!


ge mig mat

Kul att det inte finns en enda sak men kan äta här hemma, nudlarna är slut, ALLT i kylskåpet smakar jätte konstigt, maraboun är slut, jag kan inte äta varmkorv utan att doppa i mjölk.. asså åh, och jag dör snart av hunger.


gjewioskvpdåas

Vaknade för ett tag sen typ, failade när jag skulle sminka mig för jag fick något i ögat sen så ba råkade jag blinka jätte hårt åsså hade jag sminkborttagningssak under ögat så då rann typ mascaran ut, intresseklubben antecknar! (a) Men kom på att jag har 220 situps att göra kvar från "för varje person som gillar min status så gör jag 20 situps" saken på facebook. Så ajdö.


mot isabella

Nu drar jag till Isabella och ser film med några, skriver mer när jag kommer hem! :)


stan

Drog till stan med mamma vid 11, gick och åt på warldolf med mamma och pappa. Sen så letade jag efter en klänning till skolavslutningen och de hittade jag. Sen så gick vi och drack varmchoklad med sprutgrädde och mashmallows och en chokladboll till de.


Efter jag hade varit på stan med mamma så var jag med Hanna, Elin, JohannaM, Isabella, Jesper och Albin, vi cyklade typ omkring och var på någon lekpark vid Isabella och chillade.


E.M.D.

Haha kul att JM har fått mig att gilla alla E.M.D.'s låtar nu bara för att hon typ älskar dom och lyssnar på dom 24/7 så har jag också börjat tycka att dom är bra, cuuult.




Två av mina favoritlåtar med dom dårå;


Living in a gangsta's paradise

Sitter och snackar med JM just nu på msn för hennes skype ville inte funka men nu vill hennes webb inte heller funka på msn haha. Helt plötsligt blev jag helt pigg men nu vill hennes msn inte starta igen :(






Dag 7 - Mina drömmar och framtida planer.

Mina drömmar och framtida planer.. ja just nu så är väl mina "framtida planer" att flytta till någonstans något mindre ställe i england (fast inte för litet men inte london iaf) och typ bo där.. fast jag vill ju bli reseguide så då kommer jag ju typ aldrig vara hemma O.o Sen så ska jag bli rik också på något sett..




fina planer jag har.


Dag 6 - En låt som jag tycker är vacker.

Det finns väl typ väääääldigt många låtar som jag tycker är vackra.
Men en av dom är väl den här:


down to earth - justin bieber <3


-

Fett najs dag, drog till JM vid halv 1 kanske, sen kom typ alla dit, sen vid 3 for vi in till stan och mötte jesper sen drog vi till kvantum och käkade mjukglass, sen drog till skolgården och chillade sen så har vi typ varit lite överallt och cyklat och sånt, sen vid 9 så drog vi till johanna och var hos henne och pratade och sånt! hihi.
Men orkar inte ladda upp några bilder just nu för sitter och snackar med isabella på skype och jm ska försöka få igång sin mic och de men det går inte så bra hehe! :)


I don't want to walk this earth if i gotta do it solo

Godmorgon, vaknade vid halv 9 men låg kvar i sängen och lyssnade på lite musik och läste lite bloggar med iphonen till halv 10. Idag blir det att vara med typ alla som jag var med igår, eller dom flesta tror jag iallafall, för idag kommer Jesper som gick i vår klass förut från stockholm till Luleå och hälsar på, så vi skulle typ vara med han :)


Looking back over my shoulder

Sämst uppdatering det har varit dom senaste dagarna, men det är ju påsklov så jag vill inte slösa bort min tid på att sitta inne vid datan. Igår så var jag iallafall med amanda, ellen, hanna, elin, johannam, isabella, hampus och albin. Vi var på skolgården och chillade, sen så drog vi till johanna och såg på film. Var iallafall en sjukt najs kväll igår!



Har lite bilder på min systemkamera också som ni kanske kan få se sen :)


fix sen ut

Godmorgon, håller på att göra mig iordning, idag blir det att vara med några.
Okej, hade inget mer än det att säga, men vi höres.

oj, glömde publicera det, skrev det typ vid 10..



Dag 5 - En dag för minst ett år sedan som jag minns.


Hihi sjukt gullig bild. Men den dagen minns jag otroligt mycket, det var någon gång i februari tror jag, förra året.
Det var en sjukt rolig kväll/natt. Hihi och jag minns att dagen efter så GICK jag och ellen till dollars och det var iskallt och då berättade hon att ens kropsdelar kunde bli svarta om dom blev för kalla så då var man tvungen att amputera bort typ hela foten om en tå blev svart hehe... :D


cry me a river

Dagen har varit helt chill hade bara svenska i skolan sen så gick vi till pontus för att se på nå innebandy sak.
Efter de så drog jag till stan med några. Sen så gick alla utom elin och jag någonstans så då gick vi och kollade på kläder. Sen så efter det där med cykeln hade hänt så drog jag och elin till kvantum och träffade amanda, hanna, ellen, isabella, albin och hampus. Sen drog vi till isabella, satt och såg på tv och var i hennes rum, skrattade och så, sen så drog vi ut till en lekpark utanför henne och hade kul haha. Sen så typ ja, det var det. sen så for jag hem vid halv 11, för då skulle dom andra också hem.
Men det har varit en jekligt rolig kväll iaf! :)


POFF, så ba exploderade det

Hehe har ingen cykel längre kul.. eller jo har ju den men däcket gick sönder.
Jag och elin skulle fara och pumpa däcken, så var det tydligen redan fullt så när vi pumpade mitt så hade det en spricka i sig och då blev den där sprickan större och större och tillslut så började det ryka jätte mycket så vi sprang en bit bort och skrek sen ba POFF! Så exploderade däcket.


Man ser typ inte så jätte bra men.
Asså ååh nu måste jag tydligen köpa ett nytt däck som kostar 400 för mina egna pengar men det tänker jag då fan inte göra hellre går jag. Om dom nu vill att jag ska ha en cykel så får dom väl betala det själva..


elin äter

Elin äter nu så jag har inget annat att göra än att skriva ett inlägg hehe.
Efter hon har käkat så ska vi dra till donken så jag får äta, gotteligottgott.


Fin bild jag hittade på mig, amanda, hanna och sarah. Bara för att jag är den enda som typ kommer upp där! :D


hos elin

Är hos elinpelin, kul att veta yyää!



NORMALA x1000, typ liksom ba dah.


svenska lektion

Är på skolan just nu, har svenska, skriver på någon askungsberättelse typ eller ja nästan fast den är mer .. nutid!
Sen så sitter jag inne på twitter också, det är typ beroendeframkallande hehe!

skitsofren..

Efter vi hade varit på kvantum med klassen så drog jag, petter, hanna, amanda och signe hem till mig, sen så var vi där ett tag, sen precis när vi skulle ut så kom elin så då cyklade vi till tuna, sen när vi kommit halvvägs så skulle signe hem så hon for. Men vi andra fortsatte till tuna. Då drog vi till någon lekparksplats och satt när och chillade rätt så länge. Sen for petter hem och då for vi till mig, sen for vi till donken och hanna och elin käkade, sen for amanda hem och då for jag hanna och elin hem till mig och satt och pratade.
Sen skulle elin hem så då satt jag och hanna och fortsatte prata och jag låssades som att jag var skitsofren, sen så blev hanna rädd och tillslut så for vi ut, då drog vi till hampus först men han var inte hemma så då cyklade vi förbi jax och cyklade fram och tillbaka framför deras fönster och vinkade tills dom märkte oss (a) sen så blev hanna skitsofren och det var läskigt men endå kuuuul. Sen drog vi till .. någonstans, sen följde vi typ efter några, och sen drog vi till kvantum och köpte äpplen och marabou. Sen for vi hem till mig, sen precis då så skulle hanna hem så hon for nyss!


*gråtgråt*

Hehe typ deppig dag men ändå jävligt rolig, har typ garvat mer än någonsin, nä men typ.
Började med att vi hade spanska, sen musik och då diskuterade vi om de där sakerna.. ja ni vet inte men ändå.
Sen hade vi engelska, sen so och sen efter lunchen städade vi. Rektorn kom till vår klass idag och pratade om det där med att vi ska byta lärare, och ärligttalat har jag nog aldrig sett vår klass sitta så tysta och stilla..
Sen så när han hade gått så pratade vi med Elisabeth och Katharina om det och då fick typ amanda och elin tårar i ögonen sen så fick typ hanna det, sen så typ petter sen så började jag skrattgråta av att det såg ganska kul ut för dom började typ lipa sen, och sen började typ hela klassen lipa sen så började ellen snacka om en massa saker som fick en att få tårar i ögonen sen blev allt helt sorgligt sen så gick vi ut i korridoren och då helt plötsligt började typ halva vårt arbetslag lipa, så haha det såg väl ganska roligt ut men typ kul att dom från de andra arbetslaget kom till våran korridor och typ kollade på alla som lipade och typ haha, men seriöst bara för att dom har en anledning till varför dom måste byta lärare för deras lärare i någonting var tydligen utbildad till mellanstadielärare, men för oss så finns det ingen jävla anledning till att byta, så kul.. nej..
Men efter det så gick vi till kvantum med klassen och fick varsin pigelin hhihi gott.

Okej gör ett annat inlägg om resten av dagen, det blir så långt annars och jag gillar inte extremt långa inlägg.


ta med eller inte...

Funderar på att ta med kameran till skolan imorgon.. måste bara tänka vad vi har för ämnen först... Vi har typ bara spanskan, musik, engelska sen SO om jag minns rätt? så tror jag tar med den hehe eller vet inte.

Nu ska jag gå och tvätta bort sminket, sen.. vänta tills klockan blir 10 i 10 för då börjar jersey shore även fast det är gamla avsnitt men det är ändå kul att se hihi. Nu måste jag gå och fundera på vad jag ska ha på mig åxå.


Det ser ut som att jag har ett halft ögonbryn men ja, helt normalt..


weSC

hihi äntligen har jag fått mina hörlurar,  så nu slipper jag dom andra som jag hade hahhehehuehuehehihoihih jag är glad hehe. Men nu kom jag på att vi har spanska imorgon på morgonen, de var mindre bra..
Men är fortfarande glad heheuh.


brb ta ut sockerkakan

Nu ska jag ta och ta ut min sockerkaka ur ugnen, den är säkert färdig nu, alla antecknar, världens intressantaste inlägg typ. Alltså även fast jag inte gjort något speciellt idag så har det inte varit en tråkig dag, rätt chillig dag faktiskt :DD

0


baka sockerkaka

Tog en liten paus från pluggandet och gjorde en sockerkaka, men ska fortsätta att plugga nu eller orkar jag?
Kanske slår på en film istället, låter mycket bättre hehe.


Kemi direkt


Det här är vad jag gör just nu, och om ni inte fattar vad det är jag gör så pluggar jag till NOprovet för jag är så duktig när det gäller just detta ämne och förstår precis allt.. nej.. Fattar inte varför det är nödvändigt med en massa andra bokstäver för alla ord och de, helt ondödigt!


Dag 4 - Vad jag vill bli när jag blir stor.

Jadu.. vill typ bli advokat, arkitekt eller något i den stilen. Men helst av allt skulle jag nog vela bli en sån där reseguide, asså det låter konstigt men en sån där som typ jobbar för fritidsresor, okej det där lät ännu konstigare, men bara för att man får se mycket av världen då och jag älskar sånt..


You never miss a good thing til it's gone

Skola idag, hade textil på morgonen, sen no och då labbade vi och det var fett skoj. Efter det hade vi dans och det var ännu roligare heheh, sen hade vi A&S och då drog jag, amanda och sarah till kvantum för att ställa frågor till folk om våran undersökningssak, det gick ju som det gick också.

Sen så har jag inte hunnit göra så mycket, ska snart fara iväg med mamma och fixa lite filmer till påsklovet för då ska jag till stugan. Sen ska jag kanske baka sockerkaka och plugga till NO-provet också. 
Har inga bilder!!.. så därför får kameran följa med överallt från och med nu! okej kanske inte öööverallt..


pääääronfil

Sitter och äter frukost, har redan hunnit trycka i mig en liten rostad macka, en hårdbrömacka med korv, ett glasmjölk och nu ett glas päronfil med frosties! Har textilklubb tio över 8 idag så det är därför jag är vaken nu hehe. Men ska äta min päronfil nu, den är goooooddd.


Dag 3 - Vad jag hade på mig idag.


Hahah jag har en rostad macka i handen på första bilden hihi.


ssääämmst

Hheheheuh gör dag 3 imorgon.. För det var typ vad jag hade på mig idag och nu har jag liksom pyjamas på mig så aa. Men assåå åååhh, jag är typ e,.lwrföwe,fpöwqåp bara för att vi tydligen ska få nya klassföreståndare saker. Asså näää, jag vill ha elisabeth och katarina, dom är typ bästtt! Så vi ska typ prata med rektorn om det och de.
Sämst om vi byter för då kommer vi typ få Annh (som är typ bra ändåå) och franska läraren (som jag är rädd för) haha.. men jag vill ha bettan och katarina jue.e.efgoweikjfpocwesladö'z.


Heheh, bilden har ingenting med det här inlägget att göra men ja.


Baby everything that I have is yours

Har precis duschat hehe jag duschade typ i 40 min för att jag frös, det var varmt att duscha!.. men ska gå och äta något nu, är rätt så hungrig fast ändå inte. Kom på att vi har dans imorgon på skolan, typ nå breakdance, men det är kul haha, så måste ha mjukisarrr imorgon! Sen har vi A&S hela dagen också, chill!


hehehheuhuhu


kallt

Dagen idag:
Började med skola, hade bild, ma/no, sen så var vi på någon slags konsert som hette tur & retur på kulturskolan sen så efter så slutade vi. Efter skolan så gick jag på textilklubb. Sen efter det så drog jag och hanna hem till mig, åt middag och sen kom cajsa och elin, vet inte direkt vad vi gjorde men sen så drog vi ut. Då cyklade vi först till lulsundet och skulle till sarah och värma oss men då var hon inte hemma så då drog vi till björks och tänkte värma oss hos björn istället men han var inte heller hemma, sen så tappade jag och hanna bort elin och cajsa så vi skulle cykla till konsum men då hittade vi sporthallen så då gick vi dit och satt där och värmde oss vid elementrarna och då märkte vi att björn hade träning där också, sen efter typ 20 min hittade cajsa och elin dit så då satt vi där. Sen vid halv 9 började vi cykla hem och jag och hanna var hemma hos mig vid 20.40, asså vi cyklade från björks till mig på 10 MINUTER! fan vad bra vi var!
Det var iallafall kallt men jäkligt kul hahahahaheheh.


shorts + nitar



Så jävla snyggt.. Måste ha sånna, fast jag som inte skulle slösa några mer pengar så jag får väl ta och göra egna om jag inte hittar några snygga billiga.

Men nu ska jag gå och sova, eller åtminstonet gå och bortsa tänderna och tvätta ansiktet och det. Godnatt.


Tv nu

Nu ska jag gå och se på tv med mamma. Har ingen aning om vad det var vi skulle se på hehe.
Bara så ni vet så har jag inte tänkt att ha den där headern jag har just nu, ska göra en annan senare när jag har tid.


-

Håller på att ändra designen lite på bloggen, blev less på det mörka så nu blir det ljusa färger, hej våren!


Dag 2 - Ett ställe jag vill fara till.

Ett ställa jag skulle vilja fara till.. Skulle typ vilja fara till dom flesta ställerna i världen men just nu är väl två av dom ställerna jag hellst vill fara till Kenya eller USA.


maaaaaat

Funderar på att gå och och fota lite, men det är inte lika kul när man inte har någon att fota med.. hehe.
Ska i alla fall äta middag snart, är rätt så hungrig så det ska bli gotteligottgott.


Today I don't feel like doing anything

Har suttit ute och solat och lyssnat på härlig musik som får en att längta enormt mycket till sommaren i två hela timmar. Fast det var typ sommar idag, helt härligt varmt. Skön dag det har varit idag, helt perfekt.



det är typ sommar

Sitter ute och chillar i solen, fan vad varmt det är, typ sommar?

nu, jersey shore

chacha bloggen! Sitter och gör ingenting speciellt just nu.
Ska snart gå och tvätta bort sminket och kanske äta lita kvällsfika typ.
Imorgon är det skola, ganska chill dag imorgon förutom att vi har spanskagloser till imorgon som jag kom på att jag måste träna på hehe.

VAFAN SÄGER INGEN TILL MIG ATT JERSEY SHORE HAR BÖRJAT!!!! panik.

ahhmen fin bild.


Dag 1 - En nytagen bild på mig + 5 onödiga saker att veta om mig



1. Jag tycker krokodiler är ganska så fula.
2. Jag har en liten buckla på ena sidan av näsan pgr av björn...
3. Jag tänker ofta på onödiga saker.
4. Jag har blivit lite smått beroende av twitter.
5. Min "M" knapp for av så jag tycker det är jobbigt att skriva "M".


10 dagar

Kör en sån här 10 dagar sak för att ha någonting att blogga om då.


Dag 1 - En nytagen bild på mig + 5 onödiga saker att veta om mig.

Dag 2 - Ett ställe jag vill fara till.

Dag 3 - En bild på det jag hade på mig idag.

Dag 4 - Vad jag vill bli när jag blir stor.

Dag 5 - En dag för minst ett år sedan som jag minns.

Dag 6 - En låt som jag tycker är vacker.

Dag 7 - Mina drömmar och framtida planer.

Dag 8 - En sak jag fick när jag var liten.

Dag 9 - Något jag saknar.

Dag 10 - En dröm dag.

Associationsleken

Associationsleken: (skriv det första ordet du tänker på)

Grön:
gräs
Paris: eifeltornet
USA: obama
Elvisp: elvisperman
Krulligt: affrokrull
Alkohol: öl
Skräckfilm: paranormal activity 2
Skitfilm: ..
Dricka: fanta exotic
Destruktiv: ord jag inte vet vad det betyder
Varmt: sommar
Döden: i klassen
Begravning: kista
Bröllop: klänning
Sommar: bada
Djurpark: apor
Vinterlek: snöbollskrig
Godis: choklad
Mardröm: läskigt
Skönt: sova
Vass: kniv
Smycken: armband
Politik: moderaterna
Paris Hilton: hilton hotellen
Syslöjd: textilslöjd
Pyssel: pyssel saker
Växt: kruka
Picasso: konstnär
Musik: ljud
Ost: möggelost
Frukt: äpple
Kusin: moa
Doft: parfym
Pizza: pizzaslicer
Gott: pringles chips
Äckligt: skolmat
Härligt: sommar

är med lilla elinpelinpetersdotter

Är med elin just nu, vi sitter typ och chillar, har typ chillat hela dagen och ja :)


heh bild från fototävlingen i skolan bara för jag inte hade någon annan ;)


brb väcka elin

Nu går jag och väcker elinpelin, har till och med hunnit duscha, sminka mig och allt så nu får hon ta och vakna!


fin blåfläck dääär.


pluggar

Elin sover fortfarande, själv vaknade jag för ungefär en timme sedan, men funderar på att gå och väcka henne..
Har suttit och gjort lite musik läxa medans och pluggat lite spanska glosor.


cool ideas

Gårdagen var väldigt rolig, det började med att elin kom hit, sen kom hanna, och sedan kom sarah och cajsa.
Vi satt vid datan och hade väldigt kul sedan vid 10 så drog vi till kvantum och köpte lite godis och chips och sådant sedan drog vi hem till mig och såg på en film som hette Bickford smeckler's cool ideas.
Den var typ konstig och inte så jätte bra men den gick och se.
Sen vid 11 så hade alla utom elin då farit hem så då såg vi klart filmen sen tvättade vi bort sminket och gick och la oss, fast det tog ett tag för oss att somna för vi sovde i min mammas och pappas dubbelsäng eftersom dom inte var hemma och den har såndär sak så man kan trycka på en knapp så fälls typ ryggdelen på sängen och och samma med bena så då hållde vi på med dom knapparna haha! :)


Nobody's gon' tell me I can't

Snart ska jag nog träffa elin, hanna och sarah igen tror jag.
Elin sover här ikväll iaf, får se om någon mer gör det! Ska bli kuligt hehuh! :)


stan igen

Drog till skolgården vid halv 1/1 och var där ett tag och chillade med hanna, elin och sarah.
Sen drog vi in till stan och där träffade vi cajsa så då satt vi och åt med henne och hennes kompis på max.
Sen så gick vi och ja, jag köpte en tröja och två linnen även fast jag inte ska köpa något mer så kan jag inte låta bli..


Tröja Ginatricot - 199:-

Linnen Cubus - 2 för 149:- fast jag fick dom för 138:- (a)

Men nu ska jag inte köpa något mer förens vi åker utomlandsss... Måste spara! kommer inte gå bra.


gårdagen

Godmorgon, har precis ätit frukost typ men snart ska jag gå och duscha men kan berätta lite vad jag gjorde igår.
Vid typ 8 så kom ellen och dom och hämtade upp mig sen så for vi till leoslekland jag, hanna, cajsa, ellen och sarah för det var ju typ disco för mellanstadiet, och ja vet.. vi går på högstadiet men det var sjukt kul.
Vi satt typ i ett mörkt hörn sen när det gick förbi någon så skrek vi typ och kastade bollar på dom och dom blev rädda hahah. Fast sen så teamade dom typ ihop sig så då kom typ 100 pers, okej inte 100.. men många och började kasta bollar på oss och ja, vi fick lite panik och blev rädda men det var kul! :D
Okej nu orkar jag inte skriva nå mer, men sen så var vi typ och gjorde det man brukar göra där?
och det var iallafall en sjukt kul kväll! :D
Fast har inga bilder från igår för min mobil var i ett skåp.

Men nu ska jag gå och göra mig iordning! ;)


dagens inköp

Kan visa snabbt bara vad jag köpte idag, dock är inte bilderna så bra hehe för jag tog dom bara snabbt nyss.


munkjackan, Cubus - 149:-

klocka Guldfynd typ? - 100:-


hej hejdå

Hinner inte blogga något fram till klockan 11 typ för jag ska någonstans hihi.
Men skriver lite snabbt om dagen, hade skola iaf, under svenskan så såg vi på 7b's teatrar dom var typ bra! :D
sen så hade vi idrott och då gjorde vi någonting, sen så drog jag, hanna och elin till bergviken och träffade cajsa sen kom sarah och då drog vi till stan, sen så var vi på stan och chillade ett tag.
Sen vid halv 6 drog jag hem och nu sitter jag här och ja har lite smått brottom!


Munk som jag åt nyss <3


boom boom boom boom

Har ätit frosties & kycklingspetten nu! Det var gott men kyckling saken var stark.
Ska snart ta och gå och se på tv och sen sova.
Imorgon har vi svenska och idrott, på svenskan så ska vi typ se på någon/några teatrar/teater som 7b gjort, sen på idrotten så har vi typ frisbee (vet inte hur det stavas och orkar inte googla det).

Sen efter idrotten så drar jag, elin, hanna och typ kanske någon mer? till bergviksskolan och väntar på att cajsa ska sluta sen så ska vi vara med hon! :D


Hehuhhehehhh! :D


frosties

Kom nyss hem från att ha varit på kvantum och handlat med mamma.
Jag fick frosties! <333333 Så jävla gott det är!
Men nu ska jag gå och äta min kycklingspett med sweet chilli som jag också köpte där hihi.


ginatricot's



dom är fiiina och inte alls lika dyra som riktiga onepiece vilket är typ braaa, jag vill ha mörkblå sån typ.


Have ever try to smile and hide your pain, even though you’re not okey

Har varit på stan idag med Hanna, Elin, Ellen och Isabella.
Vi hade det typ väldigt roligt inne på ginatricot och provade typ ginas "onepiece'er" och lite sånt.
Vi hann typ inte gå på nå många butiker bara cubus, pieces/vero moda, lindex och gina hehe.


Pieces - 3 för 10:-


Lindex - 59,50:-



stan

Är på stan just nu med Isabella, Hanna, Ellen och Elin.
Kom nyss hit iallafall men nu ska vi gå till någon annan butik för just nu är vi på grafit :)

spanska snart

Sitter och käkar frukost, ska snart gå och göra mig iordning sen drar jag till skolan.
Idag slutar vi 2! <33333


hemma från snövitsteatern

Kom hem från den dära snövitsteatern för ett tag sedan, den var faktiskt rätt så bra, helt okej haha.
Nu ska jag alldelens snart gå och sova, kanske ska kolla lite på tv men måste typ sova för börjar 8 imorgon pgr av spanskan så, får väl se.. men godnatt! :)


hehe, tog bilden från vårat veckobrev, det var typ från när vi gick till gültzaudden med arbetslaget, besta kvallan också.


typ stressad

Kom hem från skolan för ett tag sen, hade bara ma/no och A&S idag vilket var väldigt chill.
Har precis gjort klart 2 matteläxor, intervjuvat pappa (musikläxa) och nu håller jag på att fixa lite bilder men ska snart hoppa in i duschen sen äta och sen ska jag till norrbottensteater och se på någon snövit musikal med skolan, så har ganska brottom just nu.


Hon som spelar snövit, ehehe...


A&S

Har A&S just nu, sitter och jobbar om Italien, hihi det är typ ändå intressant :)
Men nu ska jag jobba dom sista 5 minuterna jag får ha min datoooor så hejdå.

tummenupp

Kom precis hem från Johanna, dagen har typ varit fett tjill.
Började med bild vilket är *tummen upp*, sen matte/no, sen so och sen engelska.
Efter skolan drog jag på textilklubb med hanna och elin, efter klubben så var jag med hanna, vi drog till donken och käkade sen cyklade lite och ja det tog sin tid sen så skulle jag hem och äta och sen kom elin och sen så drog vi till skolgården och gungade i stora gungan, sen efter ett tag drog vi hem till johanna och där såg vi på simpsons! (a)


Nu ska jag ta och stänga av datan och gå och äta något sedan sova för imorgon ska jag upp tidigare för jag ska på textilklubb! :D


godnatt bloggen

Nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink som är helt dfcjaeöwfcke från när jag cyklade i regnet.
Sen ska jag äta kvällsfika och sedan kolla om det finns något bra på tv'n, annars sova.
Så jag antar att detta blir mitt sista inlägg för idag, så godnatt!


idag har jag varit med elin

Hemma från Elin nu, det är bara sååååå härligt att cykla i regn! eller inte, fast ändå.
Drog iallafall till henne, var hos henne ett tag, gick ut och fotade lite, drog till Albin och var med han, sedan gick vi till Hampus och plingade på han men han var inte hemma, så då gick vi sedan till Joppsi och var hos henne, där satt vi och snackade typ, tänkte måla Albins naglar men han vägrade :(
Sen vid 8 kom elin på att hon skulle se projekt runaway så jag följde med henne hem, men då fastade vi i hennes trapp och fotade lite där sen vid tjugo i 9 drog jag hem.



Jamen ni får se lite andra bilder sen orkar inte lägga upp dom just nu :)


regn regn

Kom nyss hem från skolan, härligt att det regnade när man cyklade hem.
Iaf så hade vi ma/no på morgonen, sen så hade vi svenska sen så textil och sist spanska.
Det har typ faktiskt varit en rätt så tjill dag, bara för att vi får vara inne på twitter typ på svenska lektionerna så.
Efter skolan så stannade vi och sminkade Signe! (a) gasshh vilka ögonfransar hon har!!


Men nu ska jag se på moving in så hejdåååååå!


jersey shore

Cyklade till elin vid halv 7, då var vi hos henne ett tag och jag hjälpte henne att få fram hennes cykel som var på deras balkong under typ snö och allt. Sen så cyklade vi till omkring lite och sen till kvantum och köpte mjukglass. Elin var väldigt stolt över att ha cyklat för första gången i år hahaha.
Men nu ska jag se på Jersey shore så hejdå! :D

 

Det var typ sommar ute idag!


black and yellow


Sitter och kollar igenom bilderna jag fotade när jag var ute, annars gör jag inte så mycket.
Har varit en allmänt chilldag idag vilket typ kan vara härligt ibland. Men lite senare kanske det blir att vara med elin iallafall när hon har kommit hem från .. ja vart hon nu än är annars vet jag då inte! :)


spider

Var ute och fotade nyss, skulle fota några fåglar jag såg för jag gick omkring och letade fåglar, sen så precis när jag skulle fota dom så skickade elin ett sms så dom blev rädda och flög iväg.. men sen så hittade jag en spindel som jag fotade, fast efter ett tag fick den panik och hoppade på mig så jag fick något mycket panik!


äcklii,


3 bilder från idag


dagens outfit


/ tröja - lindex / jeans - gina tricot / baslinne - gina tricot / smycken - pieces, indien, lindex /

Hehe, brukar aldrig köra en dagens outfit men jag hade inget att blogga om så då tänkte jag väl att jag kunde göra det för typ första gången eller något sånt.


Every minute every second every hour of the day iyiyi

Sitter och försöker lära mig hur man redigerar bilder i photoshop hehe, hittils har jag iallafall hunnit lära mig hur man ändrar färger på saker och sånt vilket är typ kul. Idag blir det typ en chill dag för är trött och har inte sån stor lust att göra något speciellt idag så ja, får väl se! :)


hehe, man ser absolut inte vad jag har ändrat.. skulle egentligen försöka få håret mörkbrunt men .. det gick inte så bra.


Stay cool

Sitter och ser på "Stay cool" och ärligttalat så fattar jag nada, men nu ska jag fortsätta att se på den och försöka fatta något så hejdå och godnatt! ;)


hemma

Hemma från boden nu.
Haha fan vad panik jag och elin hade när vi skulle hem men ja, vi kom iallafall hem!
Nu ska jag snart käka middag även fast jag inte är så hungrig och sen ska jag nog ta och sätta på en film och se och typ halv sova för jag är grymt trött.
Haha elin tänker aldrig mer åka buss till boden och tillbaka hahahaa... jag som tyckte det var kul.


på bussen

Sitter på bussen påväg hem nu från boden, har varit på nordpoolen och badat med elin och johanna! Haha jag och elin trodde vi skulle dö när vi skulle åka hem för det stod på deras hemsida att man var tvungen att byta buss och att den skulle vara framme halv 8 men man behövde tydligen inte byta och de :) Så nu sitter vi här och tjillar och ska typ sova nä men är jävligt trött.

paranormal activity 2

Nu har alla farit hem, vi såg på paranormal activity 2 då.
Alltså den var jävligt verklig om jag säger så men den var inte så läskig i början men sen i slutet så blev den typ vääldigt läskig! Vi hade det iallafall jätte mysigt och satt där med en massa filtar och kuddar och typ halft blundade ibland och de haha! :D


Joppsi sa att hon inte brydde sig i vilka bilder jag la ut på henne så, hhihiihih!



anonym.

hej jag är en anonym preson!
DUVETINTEVEMJAGÄR! :D
:)
alla går in på www.eliinpe.blogg.se


1 april

Hejhej, orkar inte skriva om skolan idag och allt sånt.
Men nu ska jag iallafall till donken och käka sen så blir det filmkväll med några och se på paranormal activity 2, typ läskigt. Har inte tid med att lägga in någon bild, håller på att hungra ihjäl nu så tjarå.


RSS 2.0